„Sve sa tobom ima smisao..." Milica Dabović nizom fotografija čestitala dečku rođendan: Koliko sam ja srećna žena! (FOTO)

12.05.2023

09:45

1

U opširnoj poruci objasnila je i kako stoje stvari, otkako se on pojavio u njenom životu

„Sve sa tobom ima smisao..." Milica Dabović nizom fotografija čestitala dečku rođendan: Koliko sam ja srećna žena! (FOTO)
Milica Dabović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milica Dabović nizom zajedničkih fotografija i na društvenoj mreži Instagram čestitala je dečku Milanu rođendan. Iz opširne i emotivne poruke kojom je potpisala svoju objavu, čini se da se i sprema za put u Las Vegas sa njim.

Proslavljena košarkašica istakla je koliko uživa u novoj ljubavi, koja im se oboma dogodila gotovo na prvi pogled.

- ...Dobrotu, hrabrost, iskrenost, ku*čevitost, upornost, ludost, lepotu, veličinu, snagu, energiju, vrednost, strast, sve to kod tebe vidim i sve to još više volim! Veliki si čovek, a moj si. Zamisli koliko sam ja srećna žena. Ta neraskidiva povezanost i moja najveća ljubav desila se onoga trenutka kada smo se sreli i pogledali pravo u oči. Osvojio si moj svet suštinom svog bića. Koliko je samo to je*eno dobar osećaj... Obojio si moje boje u svetlije, bacila sam svo oružje kojim sam se godinama branila, dopustih sebi da ti verujem i u tvojim očima videh novi svet u koji ćemo zajedno sa našom suštinom i malom armijom graditi nas - pisala je Dabovićeva, pa dodala:

„Kad čovek voli ženu kao ti mene..."

- Ti si ušao u najtananija mesta moje duše i doneo mir u moje srce. Obasjao si moje nebo duginim bojama, naslikao moj portret bez četkica i platna, ostavio vreme bez vremena, bez časovnika, kazaljki i klatna. Kad čovek voli ženu kao ti mene, a žena čoveka kao tebe ja, bezuslovno, jedinstveno, ludo, nestvarno i jako, desi se ljubav prava, snažna, ona koja se želi i ona o kojoj sanjaju.

Moj si muškarac pred svetom i Bogom, moj svet i moje sve, duša moje duše, zenica oka i života smisao. Ljubav je naša beskrajna, ostaje i opstaje! I na kraju dana Biblija kaže trebaš izabrati partnera sa kojim želis ići u rat - ja sam sebi birala... Srećan ti rođendan ljubavi moja! - naglasila je ona, pa pokazala i kako broji sitno do odlaska u „grad greha".  

- P.S. Ne zaboravi šta si me naučio. Samo iz najveće tuge nastaju najlepše stvari... Sve sa tobom ima smisao - zaključila je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike