„To što mi neko smešta je jadno!" Milici Dabović pala roletna zbog tuđih eksplicitnih fotografija koje se „kače" na njeno ime

17.01.2023

22:05

0

Više nije na tapetu samo zbog svog „Onlifensa"

„To što mi neko smešta je jadno!" Milici Dabović pala roletna zbog tuđih eksplicitnih fotografija koje se „kače" na njeno ime
Milica Dabović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milica Dabović je već izvesno vreme jedna od glavnih tema razgovora, pošto je otvorila „Onlifens" i rešila da zarađuje na ovoj platformi za odrasle. Međutim, kada su isplivale i izvesne „ekstremno eksplicitne scene, a sa njenim imenom", nikako joj nije bilo svejedno.

Košarkašica je svakako podelila javnost - na one koji je podržavaju, tamo prate, ali i one koji su striktno protiv njene „Onlifens" odluke. Ona je sve komentare dobro izdržala, ali najnovije - i ne planira.

Milica Dabović, Printscreen „Realna priča"
 

- Kratko i jasno, fotka intimnog dela nije moja! Ostale su na „Onlifensu", dostupne za sve. Da sam planirala tako da stavljam intimu, debelo bih je naplatila. Momci surazočarani što moja intimna regija nije dostupna, vređaju me što sam tako odlučila i ostalo mi je malo pretplatnika - objašnjavala je ona za „Kurir", pa poručila da bi za gotovo čistu por*ografiju koja je sada isplivala pojedinci „morali da dignu kredit".

Na pitanje da li sumnja da joj neko nešto smešta, odgovorila je:

- Ceo život mi smeštaju, ali na netu postoji devojaka čija je to fotografija, uspeli smo da nađemo izvornu fotku, tako da sam mirna.

- Vi znate da ja sve dozvoljavam, da imam razumevanja, ali za takve stvari kidam! To što mi neko namešta je jadno. Nema mojih slika takvih, nisu znali kako drugačije da mi napakoste pa se bave nameštanjem. Očigledno radi Fotošop - zaključila je ona za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike