Sud ga obavezao! Halid Muslimović bivšoj ljubavnici uputio javno izvinjenje

12.05.2023

08:20

0

Pojedine tvrdnje ispostavile su se netačne

Sud ga obavezao! Halid Muslimović bivšoj ljubavnici uputio javno izvinjenje
Halid Muslimović - Copyright ATAImages/M. M.

Pevač Halid Muslimović uputio je nekadašnjoj ljubavnici Sonji Bašić javno izvinjenje, zato što je pre nekoliko godina ispričao za jedne medije da ona živi od socijale u Australiji, te da je narko-diler.

Okružni sud iz Prijedora obavezao ga je da putem istih učini šta treba, a on je to brzo i uradio.

- Po presudi Okružnog suda u Prijedoru od dana 2. 4. 2023. godine, iako sam oslobođen novčane naknade od 5.000 konvertibilnih maraka, kazne za klevetu za koju je tužiteljica tražila po osnovu satisfakcije za nanesenu duševnu bol, te kako nije dokazala da sam je oklevetao u tom delu je tužiteljica odbijena - počeo je on, pa dodao:

Sonja Bašić, Printscreen Novo jutro
 

- Kako sam ja putem postupka naveo, a što sam čuo od saslušanog svedoka i drugih osoba iz Australije koji poznaju tužiteljicu, da je osuđivana kao narko-diler, da je u Australiji na socijali i da je tri puta krivotvorila dokumente da bi uzela kredit na tuđa imena, te po pravosnažnoj presudi Sonji Bašić upućujem javno izvinjenje, radi sa moje strane prenošenja nečeg što nije tačno - kazao je Halid za „Kurir".  

Osnovni sud u Banjaluci je, podsećanja radi, osudio pevača 2021. u krivičnom postupku na novčanu kaznu od 1.200 konvertibilnih maraka odnosno 600 evra zbog nanošenja telesnih povreda i ugrožavanja bezbednosti Sonje Bašić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike