Halid Muslimović o svojim milionskim dugovima: Sudija mora da uđe u srž svemu!

03.05.2023

13:58

0

Njega je tužila prijateljica za 45.750 evra

Halid Muslimović o svojim milionskim dugovima: Sudija mora da uđe u srž svemu!
Halid Muslimović - Copyright ATAImages/ G.G.

Pevač Halid Muslimović još se sudi sa bivšom ljubavnicom Sonjom Bašić, a u poslednje vreme pričalo se da je u milionskim dugovima, zbog čega se pevač sada oglasio.

Njega je tužila prijateljica od koje je navodno pozajmio novac u iznosu od 45.750 evra, sa kamatom od 4.600 evra, zbog čega su završili i na sudu.

- Ništa nije istina, vreme će pokazati. Ne volim nepravdu, ali šta ćete. Svako od nas ima nešto što mu nije na srcu, ali šta ću. Šta da radim? Ja sam čist k’o suza, pošten. Radim svoj posao. Međutim to što neki žele da se ubace u moj život sa tim glupostima, to je sramota – ljutito je rekao Halid, pa dodao:

- Sudija mora da uđe u srž svemu i da onda donese odluku, a ne površinski. To je isto kao kad ti neko zakrpi gumu pa ti za 300 metara ispiri - kaže folker, pa ističe da se čak ne opterećuje oko ovakvih priča.

- Srećan sam, čist sam. Razmišljam o muzici i o svojim unučićima. O svojoj porodici i biznisu – poručio je Muslimović za "Grand".

Podsetimo, prema rečima Muslimovićeve bivše u novembru 2022. godine, sud je doneo presudu da  Halid mora da joj isplati sumu od 67.000 evra. Pevač je uložio žalbu na ovu presudu, ali je to sud u Prijedoru odbio.

Printscreen Novo jutro
Sonja Bašić

- Proces je sada u fazi u kojoj će se tužiti njegovi sin i ćerka, pa možemo to zaokružiti i na 100.000. Stavili su decu u neprijatnu situaciju - kazala je Sonja tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike