Halid Muslimović otkrio šta je najluđe što je uradio iz ljubavi: Prešao sam dosta kilometara, vozio brzo

04.11.2022

14:21

0

Pevač ističe da mu nedostaju noći provedene u kafani

Halid Muslimović otkrio šta je najluđe što je uradio iz ljubavi: Prešao sam dosta kilometara, vozio brzo
Halid Muslimović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Mnogi veliki estradni umetnici su svoje karijere započeli u kafanama, a niko od njih se i ne libi da to i prizna. Jedan od njih je i Halid Muslimović, koji je istakao da je kafana njegova sudbina.

- Ja volim i jedno i drugo, kafana je jedno, a koncert je drugo. Mislim da moje kolege više vole ovakvu intimu muzičku, ali koncert je koncert. Nama fali kafana, dok sam imao probu, rekao sam da je kafana i moja sudbina. Kafana je sudbina svih nas.

Brojne su lude noći koje je proveo u kafani, ali najluđu ipak ne može da izabere. Zato postoji jedna koje će se sećati dok je živ, a to je kada je pevao pred pokojnim Šabanom Šaulićem.  

24sedam/Goran Sivački
Halid Muslimović

 

- Pevao sam u jednoj kafani u Sarajevu, tu su bili Šaban Šaulić, Jašar Ahmedovski i Branka Stanarčić. Imao sam neku tremu kada mi je Šaban rekao da otpevam svoju pesmu, ja svoje pesme znam i dobro ih pevam, ali imao sam tremu pred Šaulićem. Ja sam je otpevao kako sam znao i umeo, on mi je prišao i čestitao - otkrio je Muslimović.

Halid ističe da se nebrojeno puta seti Šabana i njihovih druženja u kafani, te da mu nedostaju ta vremena.

- Mnogo, i danas se naježim kada se setim njega, to je čovek koji je postavio temelje folka. Ja tako mislim, od muškaraca je Šaban, od žena Zorica Brunclik.

ATAImages/ Antonio Ahel
Šaban Šaulić

Kao miljenik žena od početka karijere može se reći da su one njegova najvernija publika. Upravo zbog toga je bio tema medija jer se pojavila žena koja ga je optužila za povredu ugleda i časti. 

- Ništa mi to ne smeta, ja poznajem sebe. U svakom poslu ima trnja, na svakom putu ima neka rupa, ali se preživi - kazao je Muslimović, pa otkrio šta je najluđe uradio iz ljubavi: 

24sedam/Goran Sivački
Halid Muslimović

- Umeo sam da pređem dosta kilometara zbog ljubavi. Biti mlad, voziti brzo i to zbog ljubavi - kazao je on za Grand Online.

Podsetimo, Muslimović je mesecima bio u žiži javnosti zbog javnog prepucavanja sa bivšom ljubavnicom koja ga je optužila za povredu ugleda i časti i koja potražuje od njega 100.000 evra. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike