Za Halida Muslimovića 70.000 evra nije ništa! Progovorio o bivšoj ljubavnici i sudskom postupku: Sve je za ljude! (VIDEO)

29.11.2022

17:38

0

Nisu mu prijala pitanja o Sonji Bašić

Za Halida Muslimovića 70.000 evra nije ništa! Progovorio o bivšoj ljubavnici i sudskom postupku: Sve je za ljude! (VIDEO)
Halid Muslimović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Halid Muslimović i dalje se brani od optužbi bivše ljubavnice Sonje Bašić, a kako je rekao za 24sedam, sudski proces s njom i dalje traje. On je na pitanja o situaciji sa nekadašnjom ljubavi, odgovarao prilično prgavo medijima, te davao neodređene odgovore, iako je sud nedavno doneo odluku da mora da isplati Bašićevu.

Na konkretno pitanje da li je istina da ga je Sonja dobila na sudu, on je rekao: 

- Sud još traje. Šta znači dobila? Izgubio - dobio sud, idemo dalje - neodređeno je poručio, dok je na konstataciju da treba da joj plati 70.000 evra, istakao:

- Šta je 70.000 evra? Ja sam izgubio u ratu deset miliona, izgubio sam u banci isto silne pare, za vreme korone nismo radili ni ja ni moja porodica, ništa nismo tražili. Šta je tu problem? - brecnuo se Muslimović, dodajući da je on osoba "koja ne voli laži i prevare, ali da ga je to potrefilo" (sa Sonjom Bašić).

- Sve je za ljude - rekao je on, gotovo negirajući da je uopšte bio u ljubavnoj vezi s njom.

Printscreen Novo jutro
Sonja Bašić

Podsetimo, Sonja Bašić je tvrdila da je bila u ljubavnoj vezi sa Muslimovićem, te da mu je pozajmljivala novac, ali kada je počela da mu traži zajam nazad, jedne večeri ju je pretukao i izbacio iz automobila. Ona je zbog toga protiv pevača podnela više tužbi, a neke je već i dobila. Prošle godine Halida je Osnovni sud u Banjaluci osudio na novčanu kaznu od 1.200 maraka zbog premlaćivanja nekadašnje ljubavnice Sonje Bašić koja, inače, živi u Melburnu.

Šta je još Halid pričao o ženama, ali i svađi sa Hasanom Dudićem i Vesnom Zmijanac pred snimanje novogodišnjeg programa na DM sat televiziji kod Dragane Mirković, pogledajte u video snimku ispod.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike