Halid Muslimović prisetio se svojih početaka: Pevao sam u kafani, pa hotelima, dan-danas imam gitaru što mi je otac kupio na kredit!

07.05.2023

20:05

0

Kopirao je, kaže, mnoge, da bi se na kraju „izrodio i njegov vokal"

Halid Muslimović prisetio se svojih početaka: Pevao sam u kafani, pa hotelima, dan-danas imam gitaru što mi je otac kupio na kredit!
Halid Muslimović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Prisećajući se svojih početaka kao gost jedne emisije, Halid Muslimović istakao je kako i dan-danas ima gitaru koju mu je onda otac kupio na kredit, te da se i te kako ugledao na one koji su mu vremenom postali kolege, ne bi li „pronašao sopstveni glas".

- U mojoj kuće se uvek slušala muzika, ali nikada normalno, nego malo jače, tako da je kod mene odzvanjalo. Kada sam kasnije pošao u srednju školu, onda mi je otac kupio gitaru na kredit, sećam se i danas imam tu gitaru. Počeo sam da pratim Šabana Šaulića, Zorana Kalezića i sve pevače. Bio sam pevač koji je kopirao svakog, u svemu tome se kasnije izrodio moj vokal - kazao je u „Grand Paradi", pa dodao:

Halid Muslimović, 24sedam/Goran Sivački
 

- Pevao sam i pop i zabavnu muziku. Počeo sam u kafani, pa sam svirao u hotelima, tu sam zaradio novac da sam platio sebi prvu singlicu.

Halid ne krije i koliko je srećan što mu se dalo da se bavi onime što najviše voli.

„To je najlepše što može da ti se desi!"

- Potrefilo mi se da radim ono što volim i živim od toga. Bog me je nagradio i to je najlepše što ti se može destiti. Što se popularnosti tiče, moja pesma je popularnost, znači ako ona ostane, tu sam i ja – zaključio je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike