U ovaj stan u Podgorici se Krstinja vratila posle razvoda: Puno uspomena na pokojnu majku, a od jedne se ne odvaja (FOTO)

09.05.2023

11:51

0

Pevačica danas živi sa osem i sestrom

U ovaj stan u Podgorici se Krstinja vratila posle razvoda: Puno uspomena na pokojnu majku, a od jedne se ne odvaja (FOTO)
Stan Krstinje Todorović - Copyright Printscreen/YouTube, Grand Online

Krstinja Todorović razvela se pre izvesnog vremena, a kako vreme provodi ponovo u rodnoj Podgorici, otkrila je i kako izgleda njen dom.

Nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda" sada živi sa ocem i sestrom, ali i dalje ima svoj kutak, naročito onaj neophodan za njen posao - garderober.

Ona je ispričala i pojedine detalje porodičnih okupljanja, rituala, pa pomenula i uspomene iz stana u Podgorici.

- U dnevnom boravku se porodično okupljamo, to nam je centralno mesto. Ovde su se događale lepe stvari i sve uspomene su zapravo iz dnevnog boravka - poručila je Krstinja najpre i osvrnula se na detalje u dnevnom boravku koji je podsećaju na pokojnu majku.

Ostrog koji je isklesan na zidu zauzima posebno mesto u njenom domu, ali i u njenom srcu. Prizor ostavlja bez daha.

- To je kod nas dugih godina, inače je bila želja moje pokojne majke – rekla je Todorovićeva u čijem domu najviše dominiraju uspomene na njenu voljenu majku

Ivana, njena sestra, otkrila je da je Krstinja imala poseban odnos sa mamom i da je na neki način predosetila njenu smrt.

– Ona je bila jako vezana za majku, to je bila neverovatna ljubav između njih. Do trenutka dok se majka nije razbolela, mislim da nije prošla noć da nisu prespavale zajedno, to je bila velika ljubav kao da je slutila rastanak, nešto neverovatno – govori Ivana za Grand.online.

Takođe, posebno mesto zauzima Krstinjina fotografija sa prve audicije za „Zvezde Granda“ koja joj je promenila život. 

- Uvek sam bila bucka, ali danas dosta vodim računa. Sećam se da sam u osnovnoj školi govorila da ću da idem u "Zvezde Granda" i da ću da pobedim. Stvarno je bilo tako, to su bile moje želja - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike