Stajling Leta 3 u Liverpulu šokirao javnost: Niko nije mogao da veruje da su sve ovo obukli ispod ogrtača! (FOTO)

08.05.2023

11:21

2

Od početka intrigiraju publiku

Stajling Leta 3 u Liverpulu šokirao javnost: Niko nije mogao da veruje da su sve ovo obukli ispod ogrtača! (FOTO)
Let 3 - Copyright Profimedia

Bend Let 3, koji će ove godine predstavljati Hrvatsku na Evroviziji, napravio je brojne reakcije u javnosti otkako su pobedili, a sada i na otvaranju ove manifestacije na tirkiznom tepihu.

Članovi sastava bili su prava atrakcija na ceremoniji otvaranja, počevši od stajlinga, pa sve do skidanja.

Muzičari su imali ogrtače s detaljima grba hrvatskih obeležja slovima "ŠČ", dok se frontmen Zoran Prodanović Prlja ogrnuo u boje zastave Ukrajine.

Sve su pomno zabeležili fotografi, a onda su pokazali i svoj drugi autfit. Ispod ogrtača imali su bele suknje i majice s istim likom, a neprimetno nisu prošle ni duge bele čarape s detaljima slova "ŠČ", ali i štikle.

Korisnici Tvitera odmah su komentarisali specifičan stajling benda Let 3, koji od starta izaziva razne emocije u javnosti.

"Najbolje odeveni dosad", "Zauvek će biti slavni", "Ne sviđa mi se njihov nastup, ali autfiti su baš ekstravagantni", "Opsednuta sam njihovom šminkom", "Odlični su", samo su neki od brojnih komentara.

Podsetimo, Let 3 će s pesmom "Mama ŠČ!" nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Evrosonga, u utorak 9. maja, isto kad i Srbija, a veliko finale zakazano je za subotu, 13. maj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike