Ni Hrvati ne žele da ih predstavlja "Let 3" na Evroviziji: Pokrenuta peticija da ne odu na takmičenje!

15.02.2023

16:44

2

Iako su ih odabrali, sada mnogi ne žele da ih vide u Liverpulu

Ni Hrvati ne žele da ih predstavlja "Let 3" na Evroviziji: Pokrenuta peticija da ne odu na takmičenje!
Let 3 - Copyright Foto: Marko Frohlich

Grupa "Let 3" izazvala je velike kontroverze pobedom na hrvatskoj "Dori" gde se bira njihov predstavnik za "Evroviziju", a sada je pokrenuta peticija da se oni ne pošalju na ovo takmičenje!

Kako piše u opisu peticije, kreator poziva ljude da potpišu ukoliko "ne žele da ih Let 3 predstavlja na Evroviziji sa nakaradnom izvedom".

Youtube screenshot / HRT Dora
Let 3

Peticiju je do sada potpisalo 460 ljudi, a mnogi su ostavljali i komentare da ne žele da ih predstavljaju takvi "nekvalitetni muzikanti - lakrdijaši".

"Ovo nisu osobe koje bi predstavljale Hrvatsku na Evroviziji. Nismo mi idioti kakvim nas oni predstavljaju", "Bolesno", "Strašno", "Promovišu satanizam", "Sramota je da nam ovi ljudi predstavljaju zemlju na Evroviziji" - bili su samo neki od komentara koji su se našli u peticiji.

Screenshot/peticijeonline.com
Peticija za ukidanje nastupa Let 3 na Evroviziji

Grupa "Let 3" odnela je pobedu pesmom "Mama ŠČ" a svojim ekstravagantnim izgledom i nastupom izazvali su haos čim su pobedili, pa su tako i mnogi stranci osudili izbor Hrvata.

Takođe, BBC i samo takmičenje imaju stroga pravila, te tako ništa ne žele na sceni što bi moglo povrediti bilo čija osećanja, poput tema vere, političkih ili ratnih poruka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike