Mili otkrio detalje urnebesne situacije prilikom upoznavanja supruge Nine: Rekao sam joj da pozove dečka i raskine!

07.05.2023

12:03

0

Drugarice su mu pričale o njoj, a kada ju je ugledao - znao je da je ona ta

Mili otkrio detalje urnebesne situacije prilikom upoznavanja supruge Nine: Rekao sam joj da pozove dečka i raskine!
Nina Milić i Aleksandar Milić Mili - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Poznato je da je producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili stvorio najveće hitove za brojne naše pevače i proslavio ih. I dok je njegov rad naširoko prepoznatljiv i cenjen, o Milijevom privatnom životu se malo zna.

Mili je godinama u skladnom braku sa suprugom Ninom, sa kojom je dobio dvoje dece, a proča o njihovom poznanstvu iznenadila je mnoge.

- Tad sam živeo u Užičkoj, u velikoj vili od 3.000 kvadrata, koja je bila rezidencija kineskog ambasadora. Tamo sam napravio studio i prostor za život, moja spavaća soba je imala 250 kvadrata, samo kamin je imao šest metara. Imao sam i svoj park, obezbeđenje, neki francuski novinari su se šokirali, pitali su ko ovako može da živi od muzike u Srbiji. Meni je tu vilu dao jedan drug na korišćenje, jer sam mu ja pomogao nešto finansijski - pričao je Mili.

Instagram printscreen/miligramofficial
Aleksandar Milić Mili i Nina Milić

Producent se u tom periodu družio sa grupom devojaka koje su svraćale da slušaju muziku, gledaju filmove i provode se. One su Miliju pričale o izvesnoj drugarici Nini, koja je tada studirala u Italiji.

Došao je trenutak kada je Mili trebalo da upozna Ninu, a u međuvremenu morao je da se odseli sa Dedinja, u mali studio od 15 kvadrata na Dorćolu.

- Tako su oni njoj pričali o meni kao o caru koji živi u vili na Dedinju, a ja u trenutku kad ću je upoznati boravim u raspalom studiju - priča on.

Kada je Nina konačno došla sa jednom prijateljicom, Mili kaže da je "odmah znao da je to - to".

Instagram printscreen/miligramofficial
Nina Milić

- Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: "Dan kada Nina sleti, ja moram da znam." Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. godine provodimo zajedno. Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gde sam voleo da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: "Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to - to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo - seća se producent.

- Njoj je to bilo smešno, ali tako je i bilo, to je bilo naše drugo viđenje u životu. Od tada do sada imamo najsavršeniji mogući brak, da sam ga crtao ne bi bio takav. Lepšu i pametniju osobu od nje nisam mogao da sretnem. Ona se opet vratila u Italiju na šest meseci, a ja sam živeo u Monaku tri meseca godišnje, gde smo otišli zajedno autom, čim se vratila iz Italije. Tamo smo se i verili, a nakon godinu dana smo napravili i veliku svadbu. Ćerka Mia je došla na svet 2006. godine, a nakon godinu i po dana i sin Markus, koji su od tada centar našeg univerzuma - ispričao je Mili jednom prilikom za "Kurir".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike