Ana Nikolić je ludo volela Mišu Bananu: Ovom pesmom je izrazila bes i bunt kada je uhapšen zbog šverca kokaina!

20.04.2023

15:43

0

Ljubav sa preko 30 godina starijim biznismenom joj je obeležila život

Ana Nikolić je ludo volela Mišu Bananu: Ovom pesmom je izrazila bes i bunt kada je uhapšen zbog šverca kokaina!
Ana Nikolić - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Ana Nikolić digla je veliku prašinu kada se 2003. godine pojavila na javnoj sceni sa debitantskim albumom "Januar".

Ana je od starta imala najplaćenije i najbolje producente i tekstopisce, a spekuliše se da je njen tadašnji dečko Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana iskeširao preko sto hiljada evra kako bi Nikolićeva snimila album, koji su Marina Tucaković i Aleksandar Milić Mili pripremali za Cecu Ražnatović.

U Anine ruke su tada dospeli hitovi koji su obeležili njenu karijeru, poput "Hoću da te gledam", "Atina", "Januar" i duetske pesme sa Harisom Džinovićem, "Vatra".

Printscreen YouTube/Ana Nikolic
Ana Nikolić

Ljubavni skandali

Pored muzike, Ana je medijima i širokom auditorijumu interesantna i zbog burnog ljubavnog života i skandala na koje je spremna kada je ludo zaljubljena. Tako se i dan-danas prepričava njena tuča sa Crnogorkom Mandom Popović, nadomak Budve, koja se kao tadašnja devojka albanskog biznismena Ćazima Osmanija Feliksa, fizički obračunala sa Nikolićevom. Ana je tada navodno izvukla deblji kraj, jer ju je prethodne večeri imitirala. Kao i incident sa bivšim mužem Stefanom Đirićem Rastom kom je ključevima izgrebala novi automobil, jer joj se nije javljao na pozive i odgovarao na poruke.

Ipak, Anin život i karijeru obeležila je šestogodišnja romansa sa Mišom Bananom, a u poslednjem gostovanju u "Amidži Šou" na pitanje kom bivšem bi se vratila, pevačica je u šaljivom maniru otkrila da bi to bio upravo Miša, sa kojim je ostala u prijateljskim odnosima.

Foto: Youtube / Printscreen
Miša Banana

Miši Banani posvetila nekoliko pesama

Nikolićeva je svojevremeno nakon raskida biznismenu posvetila i nekoliko pesama, poput "Mišo moj" i "Džukelo", koja govori o ljubavi sa muškarcem u zrelim godinama.

Miša se 2002. vratio u Srbiju i počeo saradnju sa prijateljem Darkom Šarićem. U tom periodu kad se upoznao sa odbeglim narko-bosom, Radulović otpočinje i posao s bananama, koje uvozi iz Latinske Amerike. Tada je u Srbiji osnovao firmu "Banana king" i dobio nadimak Miša Banana.

U pesmi "Milion dolara" koju je u duetu otpevala sa Nikolijom Jovanović 2013. godine, Ana je direktno prozvala Mišu Bananu, stihom "Kajman pa Panama, radimo posao s bananama", što je kasnije i objasnila u emisiji kod Ognjena Amidžića.

- Volim banane i zbog toga sam snimila pesmu - otkrila je pevačica 2013. i dodala da je htela da, kao svaki umetnik pokaže svoje nezadovoljstvo, jer je Miša tada zbog šverca kokaina osuđen na deset godina zatvora.

Pesmom izrazila bes i bunt zbog hapšenja bivšeg

- Ja nisam ni bila tu kada se sve to sa Mišom dešavalo. Htela sam da kroz tu pesmu izrazim svoj bes i bunt - zaključila je Ana tada.

Iako su izgubili kontakt, Ana je na Mišinu stranu javno stala tokom skandala sa kokainom.

- Miša Radulović je moj prijatelj već dugo vremena. Nažalost, poslednjih godina nemamo kontakt, ali ja se svojih prijatelja ne odričem tek tako, naročito onda kada imaju pobleme. On je, pre svega, jedan visokoobrazovan čovek i veliki gospodin. Iskreno verujem kako će u celom tom iskonstruisanom skandalu veoma brzo dokazati svoju nevinost i iz svega izaći kao pobednik - rekla je Ana za Kurir svojevremeno.

ATA Images/Antonio Ahel
Ana Nikolić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike