Ovo je žena Aleksandra Milića Milija: Mlađa je od njega deceniju i prava je lepotica (FOTO)

09.10.2021

21:39

0

Oduvek je isticao da voli kada je njena reč poslednja

Ovo je žena Aleksandra Milića Milija: Mlađa je od njega deceniju i prava je lepotica (FOTO)
Aleksandar Milić Mili i Nina Milić - Copyright Instagram printscreen/miligramofficial

Aleksandar Milić Mili godinama je jedan od najzauzetijih kompozitora u Srbiji i regionu, a u poslednje dve sezone takmičenja „Zvezde Granda", gledaoci ga prate u ulozi člana žirija i mentora. Ono što se o njemu manje zna jeste kakav je njegov privatan život, a njime i te kako može da se podiči.

Aleksandar je u braku sa prelepom Ninom već 16 godina, a zajedno imaju dvoje dece, ćerku Miu i sina Markusa. Ono što je zanimljivo jeste da je Nina mlađa od Milija celu jednu deceniju, a svojim izgledom zasenila je mnoge.

Instagram printscreen/miligramofficial
 

Zgodna plavuša deluje kao da drži sve pod kontrolom, a sa suprugom se retko pojavljuje na javnim događajima. Ono što nije mogla da propusti je nedavno održana „James Bond" izložba Terija o Nila, fotografa koji je pratio sve filmove o Džejmsu Bondu od samog početka ovog špijunskog serijala, koja je održana u Veneciji.

Privatna arhiva
 

Tada je iz Londona specijalno za potreba izložbe transportovan Aston Martin, auto koji je Šon Koneri vozio u Džejms Bondu „Goldfinger", a koji je vredan 3.5 miliona dolara. Mili je bio toliko oduševljen celim događajem da je razmišljao da isti organizuje i u Beogradu.

Privatna arhiva
 

Nina je tada blistala u crnoj haljini otvorenih ramena, cipelama sa visokim potpeticama, dok su joj šminka i frizura bili veoma svedeni, te je ostavila mnoge bez daha.

Inače, Mili neretko ume da iznenadi svoju suprugu, a poklonom za "Dan zaljubljenih" ove godine mnoge je oduševio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

– Nismo mi od onih parova koji se bore čija će biti poslednja jer sve odluke i planove donosimo zajedno. Ipak, moram da priznam da sam sigurniji u Nininu nego u svoju reč. Tako se verovatno i rađaju papučari – objasnio je Mili jednom prilikom za domaće medije i dodao:

– Prednost našeg braka jeste u tome i što, zbog mog posla, imamo priliku da se uželimo jedno drugoga. Monotona svakodnevica može biti vrlo pogubna za partnerski odnos i s te strane, umerena razdvojenost jeste interesantna. To je pozitivni deo moje karijere, ali mnogo je gore kad ste previše odsutni, a nemate mogućnost da provedete vreme sa svojom porodicom, što mi teško pada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike