Mirjana Bobić Mojsilović se nakon smrti supruga nikada nije udala: Ne želim da ugrozim ćerku

06.09.2021

08:38 >> 07:59

0

Autor: D. Božović

Književnica je objasnila da je udaja ne zanima, te da je podsvesno birala muškarce s kojima nije mogla da ostvari tu vrstu veze, da ne bi ugrozila ćerku

Mirjana Bobić Mojsilović se nakon smrti supruga nikada nije udala: Ne želim da ugrozim ćerku
Copyright Mirjana Bobić Mojsilović, Stefan Tomasevic/ATAImages

Književnica Mirjana Bobić Mojsilović čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Posvetila se ćerki i karijeri, a o njenom emotivnom životu se ne zna gotovo ništa.

Naime, ono što je poznato jeste da je rano ostala bez životnog saputnika, doktora Ljubomira Mojsilovića, koji je preminuo kada je imao 37 godina. Bobić Mojsilović je tada ostala sama sa jednogodišnjom ćerkom Milom i više se nikada nije udala.

Stefan Tomasevic/ATAImages

Kako je ispričala u njenom životu je bilo ljubavi, ali nikada one prave, zbog koje bi ugrozila naslednicu.

– Ne krijem svoj privatni život. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Podsvesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Udata sam za svoju slobodu – rekla je književnica pre dve godine u emisiji „Promena“ Snežane Dakić i objasnila koliko bi njen novi brak negativno uticao na naslednicu.

Mirjana Bobić Mojsilović ATAImages/Antonio Ahel

– Nikome ne preporučujem to. Za dete je ta situacija potresna i ono je uvek oštećeno. Pogotovo ako se u toj vezi rodi još neko dete, to je uvek katastrofa za ovo prvo – rekla je Mirjana tada.

Inače, Bobić Mojsilović se prošle godine pohvalila da je njena ćerka jedinica Mila bila odličan student arhitekture, te da je stekla i diplomu doktora nauka, čime ju je učinila ponosnom.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike