Rijana za luksuznu nekretninu iskreširala 21 milion dolara: Zavirite u pevačicin novi penthaus na Beverli Hilsu! (FOTO)

27.04.2023

07:45

0

Prostire se širom celog četrdesetog sprata na čak 800 kvadrata

Rijana za luksuznu nekretninu iskreširala 21 milion dolara: Zavirite u pevačicin novi penthaus na Beverli Hilsu! (FOTO)
Rijana kupila luksuzni penthaus - Copyright Profimedia

Planetarno popularna pevačica Rijana početkom godine digla je veliku prašinu svojim nastupom na Super Boulu, gde je pred milionima gledalaca izvela svoje najveće hitove, a kroz visokobudžetni nastup publici je otkrila da je ponovo trudna, pokazavši stomak.

I dok njeni fanovi širom sveta željno iščekuju pevačicin novi studijski album, čini se da ona ne žuri sa novim pesmama, te da se malo ulenjila. Ipak, iako joj je muzička karijera na "pauzi", Rijana je aktivna na drugim poljima.

Rijana je nedavno pazarila luksuzni penthaus u jednom od nebodera smeštenih u srcu Beverli Hilsa, koji detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Pored nove nekretnine, Rijana je vlasnica velikog broja nekretnina širom sveta, a proteklog leta je prodala velepnu vilu u Los Anđelesu.

Strani mediji nov pevačicin penthaus nazivaju "nekretnina iz snova", za koju je iskeširala čak 21 milion dolara. Arhitekta koji potpisuje objekat je Robert A.M. Stern.

Penthaus ima četiri spavaće sobe i šest kupatila, piše Dirt, i podseća da je devet godina unazad Rijanina primarna rezidencija luksuzni stan u The Century-ju, jednom od najskupljih i najprestižnijih stambenih nebodera u Kaliforniji.

Profimedia
Rijana

Njen novi penthaus se ne može smatrati stanom, budući da se prostire na čitavom četrdesetom spratu zgrade i broji više od osam stotina kavdrata.

Prodavac je Nik Molnar, milijarder i suosnivač tehnološke kompanije "Afterpay", koji je prvobitno tražio 28 miliona dolara za penthaus. Međutim, Rijana je pregovarala i uspela da značajno spusti cenu, a dogovor je zaključen 31. marta, samo jedan dan pre nego što je uveden novi porez u SAD.

Da je ugovor potpisan u aprilu, Molnar bi dugovao dodatnih 1,1 milion dolara poreza.

Profimedia
Rijana

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike