Nataša Tapušković se proslavila u filmu "Lajanje na zvezde", a onda napustila Srbiju i postala bebisiterka: Danas promenila život iz korena

05.05.2023

14:59

0

U 28. godini se zaljubila i sa partnerom dobila dve ćerke

Nataša Tapušković se proslavila u filmu "Lajanje na zvezde", a onda napustila Srbiju i postala bebisiterka: Danas promenila život iz korena
Nataša Tapušković - Copyright ATAImages/ A.K.

Jugoslovenska glumica Nataša Tapušković široki auditorijum osvojila je još kao jako mlada, u kultnom filmu "Lajanje na zvezde".

Glumica se u životu i karijeri susrela sa brojnim nedaćama, a detinjstvo joj je obeležio emotivan razvod roditelja.

Patila zbog razvoda roditelja

Iako su joj se roditelji razveli u miru, Nataša se teško pomirila sa činjenicom da više ne žive pod istim krovom kao jedna porodica.

- Roditelji su mi se razveli i od moje sedme godine otac je živeo u Beogradu. Nisu se razveli pod teškim okolnostima, nije bilo svađe, mogla sam to i da razumem, ali emotivno nisam mogla da prihvatim taj gubitak. Često sam bila usamljena i čekala sam s ključem oko vrata drugarice da izađu na ulicu da se igramo. Imala sam spektar svojih delatnosti kojima sam prekraćivala vreme. U ćevabdžinici, nadomak kuće, često sam pomagala momcima i s njima pravila ćevape, dovodila kući malu decu iz obližnjeg parka da ih pripazim. Mama mi nije određivala vreme kada ću da se igram, ili učim, imala sam slobodu - počela je glumica.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Tapuškovi

- Patila sam zbog razvoda roditelja, ali moj problem je bio druge prirode. Otac je dolazio svakog vikenda da me poseti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzela sam sve doskoro, dok nisam dobila svoju decu. Tada sam zacelila te rane - ispričala je Nataša jednom prilikom.

Glumu zamenila drugim poslom

Iako je srca publike osvojila prvim pojavljivanjem na filmskom platnu, Nataša se u jednom životnom periodu odličuila da napusti glumu i posveti se potpuno drugačijem poslu.

U vreme bombardovanja, napustila je Srbiju i otišla u Italiju da radi kao bebisiterka.

- Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca - rekla je Nataša.

ATAImages/ A.K.
Nataša Tapuškovi

Vratila se glumi

Nataša je i dalje aktivna glumica, a publika je imala priliku da je gleda u serijama „Život je čudo“, „Folk“, kao i u filmovima „Šišanje“ i „Spomenik Majklu Džeksonu“.

- Trenutno sam završila snimanje jedne serije ‘Poseta’ u režiji Uroša Tomića. Ne znam kad će ugledati svetlo dana. Igram ženu iz manjeg mesta u Vojvodini, koja je shvatila da treba neku novu slobodu, da više ne može da bude to što je bila do tada. Glasač, potrošač, funkcija… Čak ni funkcija/supruga svoga muža koga beskrajno voli. Osetila je zov slobode, našla malo katarze kroz slikanje, kroz kreativnost - ispričala je Nataša nedavno.

Zaljubila se u Vuka i rodila dve ćerke

Kada je u pitanju njen privatni život, glumica je sa 27 godina upoznala Vuka u kojeg se zaljubila, a njih dvoje su se kasnije venčali i dobili dve ćerke.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Tapušković

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike