Supruga Saše Matića i Vujadin Savić došli po decu u školu u kojoj je bivša učenica napala nožem druga i nastavnicu (FOTO)

04.05.2023

18:58

0

Kola policije, Hitne pomoći i forenzike su na licu mesta

Supruga Saše Matića i Vujadin Savić došli po decu u školu u kojoj je bivša učenica napala nožem druga i nastavnicu (FOTO)
Supruga Saše Matića odvela ćerku iz škole - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

U beogradskoj privatnoj školi „Ruđer Bošković" danas je bivša učenica (15) došla u školu i kuhinjskim nožem napala druga i nastavnicu i nanela im posekotine. 

Policija, kola Hitne pomoći i forenzike su odmah došli na lice mesta, a deca su pozvala roditelje da dođu po njih.

Kako ovu privatnu školu pohađa ćerka pevača Saše Matića i deca Mirke Vasiljević i Vujadina Savića, oni su odmah reagovali i došli po naslednike.  

Inače, ovaj incident se dešava samo jedan dan nakon što je učenik (13) osnovne škole Vladislav Ribnikar na Vračaru usmrtio osmoro đaka te škole i čuvara, a potom i ranio šest učenika i nastavnicu istorije.

Ali to nije jedini slučaj. Posle ovog, danas se dogodio niz incidentata kada su deca oponašala postupke dečaka koji je juče počinio masakr u školi na Vračaru. 

Jedna škola u Kaluđerici pozvala je policiju zato što je jedan od učenika neozbiljno shvatio tragediju i imitirao neke od postupaka učenika koji je juče izvršio masakr u OŠ „Vladislav Ribnikar“.

Takođe, u Osnovnoj školi „Jefimija" u Obrenovcu dečak je jutros izvadio iz ranca plastični pistolj odmah nakon održanog minuta ćutanja, a policija je odmah reagovala i privela dečaka. 

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a građani Srbije su tokom prethodne večeri, ali i tokom dana palili sveće kod škole, ali i na Cvetnom trgu kako bi odali poštu tragično nastradalim đacima i čuvaru.

Sveće pale deca, učenici ovdašnjih osnovnih i srednjih škola, njihovi roditelji, učitelji, nastavnici i profesori, ali i brojne poznate ličnosti. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike