Ne volim da se hvalim obrazovanjem! Xander Misojčić: Diplomski i master sam završio iz kafane

04.05.2023

23:40

0

Ne volim da se hvalim obrazovanjem! Xander Misojčić: Diplomski i master sam završio iz kafane
Aleksandar Misojčić - Copyright Instagram printscreen/xandermisojcic

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Aleksandar Misojčić, stekao je veliku popularnost u ovom takmičenju i izborio se na mesto na estradi. Od malih nogu voli muziku, nastupao je tokom studija, ali je bio rešen iste i da završi, a potom da se profesionalno bavi muzikom. 

Kako je istakao, i diplomski i master je branio iz kafane. 

- Znam Aleksandra od kada je počeo i učestvovao u takmičenju nakon čega je napravio lep zaokret. Sve je uradio onako kako treba. Diplomirao, magistrirao i tek onda se posvetio profesionalnom bavljenju pevanjem. Jedan lep primer da ne mora da se napusti škola nego da može sve da se setigne i tako bi trebalo svi mladi- ponosno je izjavila Lea Kiš, a pevač se nadovezao kako nisu svi verovali da će tako biti.

- Svi su mislili da ću da napustim školu, ali ja sam dao reč i to sam održao. Sada imam podršku i to bih poželeo svakome - kazao je Misojčić. 

Kako kaže, ne voli previše da se hvali diplomama i obrazovanjem, ali ističe da je ponosan što je uspeo da završi studije i postane pevač.

- Završio sam ekonomiju i master za pravnika, ali retko o tome pričam, neko bi pomislio da se previše hvalim ili da sam previše samouveren. Diplomski i master rad sam išao da branim iz kafane. To je bilo u jutarnjim satima, doputovao sam i išao da branim, učio sam usput - kazao je Misojčić u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike