Xander iznenadio publiku: Ovo nije bilo u planu, ali nisam odoleo! Svaki dinar ću dati (VIDEO)

17.12.2022

22:31

0

Ponovo je pokazao da je spreman da sav novac koji zaradi uloži u karijeru

Xander iznenadio publiku: Ovo nije bilo u planu, ali nisam odoleo! Svaki dinar ću dati (VIDEO)
Xander - Copyright Instagram printscreen/xandermisojcic

Aleksandar Misojčić, poznatiji kao Xander, iznenadio je svoje fanove objavom nove pesme "Divlji cvet". Gostujući u emisijama, on je najavljivao da će nove projekte predstaviti tek naredne godine, ali kako i sam priznaje, nije odoleo da to učini sada.

Kako mladi i popularni pevač ističe, uvek će svaki dinar koji zaradi od nastupa ulagati u muziku, jer kod njega reč "štednja" kada je reč o njegovoj publici ne postoji.

Instagram printscreen/xandermisojcic
Aleksandar Misojčić Xander

- Da budem potpuno iskren, novi projekti su bili u planu tek od 2023. i moj tim je tako mislio da će biti, ali ja sam tu da im pravim pometnju! Šalu na stranu, finansijski sam mnogo uložio u spotove koje sam prethodno objavio u ovoj godini, ali kada sam čuo ovu pesmu nisam odoleo. Moja publika zaslužuje da ih neprestano iznenađujem i poklanjam im, i uvek ću svaki dinar dati na muziku, na pesme - ističe Xander i dodaje:

Instagram printscreen/xandermisojcic
Aleksandar Misojčić Xander

- Pesma je... Uh! Hajde da ne pričam ja o njoj, neka publika da svoj sud, a ja ću samo reći da sam ponosan i zahvalan Banetu Opačiću. Svaki put se osećam kao da mi je prvenac izašao, a to je zbog ljubavi koju dobijam od publike. Hvala mojoj porodici, prijateljima, saradnicima na podršci i nesebičnom zalaganju i trudu da sve što radimo bude najbolje moguće od nas u tom trenutku. Jedva čekam da čujem utiske.

Kako zvuči pesma i izgleda spot pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike