Kija Kockar priznala zašto je nestala iz javnosti: Dobija pretnje i ucene, a prošla je kroz težak period!

11.12.2022

18:28

0

Odličila je da se posveti sebi, zašta joj je odsustvo iz medija bilo neophodno

Kija Kockar priznala zašto je nestala iz javnosti: Dobija pretnje i ucene, a prošla je kroz težak period!
Kija Kockar - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Kija Kockar mesecima je bila u medijskoj ilegali, a sada je gostujući u jednoj emisiji otkrila razlog svog nestanka iz javnosti.

Naime, pevačica je objasnila da se povukla na neko vreme jer želela da se posveti sebi, jer su joj se dešavale i lepe i ružne stvari, zbog čega se odlučila na putovanje u Ameriku.

Nije krila da su je medijski naslovi u kojima se spekulisalo zbog čega je nema, i te kako pogodili, a kao jedan izdvojila je natpis "da ona nije žena" jer se nije ostvarila kao majka.

ATAImages/Antonio Ahel
Kija Kockar

- Pročitala sam negde da ja nisam žena, da sam "žena u pokušaju" to je napisano aludirajući na to da se ja nisam ostvarila kao majka. Pisali su da je meni trn u oku što ljudi imaju porodicu, a ja nemam. Smatram da je to vrlo neukusno. Pisali su da sam niko i ništa jer se nisam ostvarila kao majka. To me je zaista pogodilo i ne želim da ćutim oko tih stvari. Niko tada nije stao na moju stranu, ali nadam se da će pravosuđe stati na moju stranu, jer sam podnela tužbe. Pisalo je da sam ja "nekadašnja" pevačica, da sam propala. Neka znaju svi ubuduće da sam tu - ispričala je Kija Kockar.

Kija je potom otkrila i da se suočava sa pretnjama, ali veruje da će se i to rešiti.

- Druga stvar je, neću podlegati ničijim pretnjama, ucenama, vređanjem i zloupotrebom položaja, pogotovo od muškarca. I to ćemo isto rešiti - rekla je Kija Kockar gostujući u emisiji ''Premijera Vikend Specijal''.

ATAImages/ A.A.
Kija Kockar

Podsetimo, Kija je nedavno u jednom intervjuu potkačila bivšu drugaricu Milicu Pavlović, a potom i prokomentarisala njenu fotografiju sa Slobom Radanovićem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike