Žrtva Gvinet Paltrou nakon nesreće na skijanju trpi traumatične povrede mozga: Ne može na isprobavanje vina?!

23.03.2023

14:11

0

Suđenje slavnoj oskarovki je u toku

Žrtva Gvinet Paltrou nakon nesreće na skijanju trpi traumatične povrede mozga: Ne može na isprobavanje vina?!
Copyright Profimedia

Gvinet Paltrou završila je na sudu zbog nesreće koju je izazvala na skijalištu. Glumica se tada zabila u očnog doktora Terija Sandersona, koji prema medicinskim stručnjacima, trpi teške posledice.

Penzionisani lekar Teri, tvrdi kako mu se način života trajno promenio nakon što se ona zabila u njega. Gvinet, pak, tvrdi da se on zabio u nju

Doktor Vendel Gibi tvrdi kako je žrtva nesreće pretrpela traumatične povrede mozga, nakon što se glumica 2016. godine zabila u njega na skijalištu u Juti.

Profimedia
Gvinet Paltrou i njen pravni zastupnik na suđenju

Takođe, medicinski stručnjak tvrdi kako Sanders više ne može da uživa u stvarima koje je nekada radio, poput provođenja vremena s obitelji i odlazaka na isprobavanje vina.

- Teri je bio aktivna osoba. Svaki je dan radio brojne stvari. Sastanci, isprobavanje vina, skijanje, volontiranje. Nakon nesreće, stanje mu se naglo pogoršalo i većinu aktivnosti koje je voleo raditi, prestao je - rekao je Gibi na suđenju u sredu.

Profimedia
Gvinet Paltrou

Podsetimo, glumica Gvinet Paltrou pojavila se pred američkim sudom zbog tvrdnje da je teško povredila čoveka u nezgodi na skijalištu u Utahu 2016. godine.

Američku glumicu je tužio penzionisani očni lekar Teri Sanderson koji tvrdi da je Paltrou skijala "potpuno van kontrole" te ga tako udarila na skijalištu u Utahu. Sanderson tvrdi da se Gvinet sudarila s njim "pri čemu ga je srušila, što je kod njega rezultiralo povredom mozga, četiri slomljena rebra i još nekim težim povredama".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike