Gvinet Paltrou pobedila na sudu, a njen protivnik traži nagradu? Milioni su u pitanju (FOTO/VIDEO)

31.03.2023

09:45

0

Glumica je „izvukla" svoj dolar, pa penzionisanom lekaru usred sudnice poželela sve najbolje

Gvinet Paltrou pobedila na sudu, a njen protivnik traži nagradu? Milioni su u pitanju (FOTO/VIDEO)
Gvinet Paltrou - Copyright Profimedia

Teri Sanderson, penzionisani očni lekar, tužio je glumicu Gvinet Paltrou i tražio odštetu od 300.000 dolara posle incidenta u Juti na skijanju koji se odvio 2016. godine. Iako je svakodnevno od početka suđenja 21. marta isticao kako je ona u njega udarila, te da je tako zadobio teške povrede zbog kojih i danas kuburi sa zdravljem, sud je uz pomoć porote presudio u korist Gvinet.

Posle svedočenja, porota je nekoliko sati pregovarala pa donela ovakvu odluku. Ispostavlja se da je Sanderson udario u oskarovku i osnivačicu „Goop-a", zbog čega je ona sada posle čitave drame „zaradila" jedan dolar, koliko je simbolično i potraživala.

Gvinet Paltrou i Teri Sanderson, Profimedia
 

On, sa druge strane, svojih 300.000 neće videti. Međutim, njegov advokat tražio je od porote, prenosi dalje „CNN", da uzmu u obzir pomenutu trajnu povredu mozga i godine koje njegov klijent ima, a i one koje su mu preostale, pa zatim dao predlog da se Teri nagradi s 3.2 miliona dolara. To je, pošto je glumica pobedila, sada i definitivno „sklonjeno sa stola".

Reč advokata

Pravni predstavnik glumice Stiv Ovens veoma je zadovoljan ishodom suđenja. U saopštenju je istakao:

- Cenimo pažljivo rešavanje predmeta od strane sudije i porote. Gvinet ima istoriju zalaganja za ono u šta veruje. Ova situacija nije bila ništa drugačija i ona će nastaviti da se zalaže za ono što je ispravno.

Upitan ispred sudnice zašto je Gvinet prišla protivniku i spustila ruku na njegovo rame nakon izricanja presude, otkrio je:

- Poželela mu je da bude dobro.

On joj se na tome, navodno, zahvalio.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike