Ana Nikolić na praznik rada o poslu, novcu, pa životu bez dadilje: Postala sam Tarina sluškinja!

01.05.2023

17:59

0

Po kući sve radi sama - čak i kuva, iako se to njenoj naslednici ne sviđa mnogo

Ana Nikolić na praznik rada o poslu, novcu, pa životu bez dadilje: Postala sam Tarina sluškinja!
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Nikolić objasnila je kako je 1. maj u njenoj kući nekada bio jedan od bitnijih praznika. Kada je malo porasla, roditelji su je pustili i s društvom na uranak, što ona i dan-danas pamti. Pošto je započela svoju karijeru, međutim, ovaj dan mahom provodi radno.

- Uglavnom se odmaram, jedino za Prvi maj radim. Nisam više veliki radnik kao što sam nekada bila. U jednom trenutku sam se preforsirala, pevala sam sedam noći nedeljno. Pošto je to težak fizički posao, odlučila sam da usporim tempo. Sada radim onoliko koliko mi prija. Na sreću, nikada nisam jurila za novcem, pa imam taj luksuz da pevam samo onda kada mi to predstavlja uživanje. Tu emociju publika oseti, pa zato sa mnom proživljava sve faze mog života - počela je Ana za „Informer", pa nastavila o tome kako se ovaj danut svojevremeno obeležavao u njenoj porodičnoj kući.

- U našoj porodici je to bio bitan praznik. Roditelji su me tek u trećoj godini srednje škole pustili da idem sa društvom na uranak. Poneli smo šator u kom smo spavali, pravili roštilj... Bilo nam je zabavno - naglasila je ona, koja se poput pojedinaca za praznike uopšte ne prejeda jer je „mrzi da posle mršavi".

- Ne, jer me mrzi da iznova i iznova mršavim. U životu sam do sada skinula 500 kilograma - tvrdi Nikolićeva.

Na pitanje da li postoje neki muški poslovi koje obavlja, izjavila je:

- U mojoj kući ja menjam sijalice i nemam problem sa tim, a što se klasičnih muških poslova tiče, trenutno vodim borbu sa nekim ljudima oko mog koncerta u Areni...

- Sve je na meni, ali predaja nije opcija - kazala je pevačica, koja je zatim otkrila da li smatra da žene sve mogu same, te da im muškarac ne treba.

„Sanitarna inspekcija mi nije ravna!"

- Već godinu dana sam bez dadilje, pa sam postala Tarina sluškinja. Po kući radim sve sama, sanitarna inspekcija mi nije ravna. Čak i kuvam, ali Tara često kaže da su moja jela bljak - priznala je ona, pa se zatim dotakla i toga kako vozi.

- „Kidam" kako vozim, kola okrećem na krov! Šalu na stranu, vozim kao Fanđo, samo nemam iskustva na autoputu. Ali zato parkiram u milimetar. Čisto da se zna, bolja sam od svakog muškarca! Što se aviona tiče, ne bi bilo loše da naučim da pilotiram. Bila bi to zanimljiva avantura.

Upitana, pak, koga bi od poznatih rado provozala u tom avionu, rekla je:

- Luisa Hamiltona, jer „kidam" kako vozim, a on „kida" kako izgleda! A i kako vozi. Bila bi to dobra kombinacija.

Po pitanju svog prvog zaposlenja, Ana se prisetila dana koje je provela konobarišući.

 

 

- Kada sam počela da izlazim, trebao mi je novac. Međutim, roditelji su mi rekli da ne mogu da mi daju pare jer nemaju. Rešila sam da se zaposlim tokom letnjeg raspusta. Drugarica Ana Stojančićević i ja smo uzele ajncer u ruke i počele da konobarišemo u jednom kafiću koji je slabo radio. Ali tog leta je procvetao. Svaki dan smo pravile šou. Zaradila sam dve ili tri mamine i tatine plate. Više nisam morala da tražim novac od njih i bila sam srećna, jer volim kad sam nezavisna - zaključila je za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike