Šta se događalo na proslavi rođenja Krstana Ražnatovića! Bogata trpeza, vesela Ceca, a Veljko najavio: Ne stajem do petog deteta! (FOTO)

28.04.2023

18:32

0

Ove detalje javnost još nije mogla da vidi

Šta se događalo na proslavi rođenja Krstana Ražnatovića! Bogata trpeza, vesela Ceca, a Veljko najavio: Ne stajem do petog deteta! (FOTO)
Veljko i Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen Blic TV, Ceca show/ Antonio Ahel ATA Images

Bogdana i Veljko Ražnatović su 17. aprila dobili drugog sina, kome su dali ime Krstan. 

Tim povodom je u porodičnom domu Ražnatovića na Dedinju organizovana proslava, a sada možemo da vidimo i detalje koji nisu bili nigde zabeleženi. 

Ceca i Veljko su okupili najbliže prijatelje i rodbinu, a slavlje je trajalo do duboko u noć. Veseli gosti su mogli da uživaju i u bogatoj trpezi, na kojoj su se našli voće, slatkiši, meso, a dekoraciju su činili baloni u zlatnoj i plavoj bolji. 

Očekivano, najveseliji je bio upravo Veljko, ali ni ostali nisu bili ništa manje radosni - svi su igrali i pevali, a i sama Ceca se latila mikrofona.

- Ne planiram da stajem bar do petog deteta - rekao je Veljko Tašketu, mužu pevačice Viki Miljković.

Tokom slavlja ponosna Ceca pokazivala je slike malog Krstana, nazdravljala sa gostima i sve vreme đuskala, što se sve može videti u njihovom dokumentarno - igranom serijalu "Ceca show".

ATAImages/ Antonio Ahel
Bogdana i Veljko Ražnatović izvode Krstana iz porodilišta

Podsetimo, Bogdana se porodila u jednoj privatnoj klinici, na carski rez, a mali Krstan je rođen na dan kada je rođen i njegov deda Željko Ražnatović Arkan

Veljko je čak zaplakao kada je ugledao sina, a celu porodicu je obradovala vest da će kroz nekoliko meseci i njegova sestra Anastasija Ražnatović roditi devojčicu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike