Anastasija i Nemanja ispoštovali veliku tradiciju u Sevilji: Ona blista u crvenom, svi gledaju šta joj je na glavi (FOTO)

24.04.2023

21:31

0

Pevačica i fudbaler ne objavljuju često zajedničke fotografije, pa su ovom oduševili

Anastasija i Nemanja ispoštovali veliku tradiciju u Sevilji: Ona blista u crvenom, svi gledaju šta joj je na glavi (FOTO)
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj - Copyright Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović je već neko vreme u Sevilji, kod svog dečka Nemanje Gudelja. Sada su njih dvoje rešili da ispoštuju nešto što je velika tradicija grada gde se nalaze. 

Anastasija je, naime, objavila fotografiju sa Nemanjom, te pokazala da su otišli na nešto što bi se kod nas nazvalo vašarom. 

U pitanju je manifestacija "Feria de Sevilla", koja je počela 23. aprila i trajaće sve do 29. Kako se navodi, u pitanju je proslava u kojoj normalan život u Sevilji staje.

Preko 1000 ugostiteljskih šatora podižu lokalna preduzeća, ugledne porodice, klubovi i političke partije. Slavi se, jede i pije od podneva, pa do kasno u noć. Dame se oblače u tradicionalne flamenko haljine, dok muškarci nose tradicionalnu kratku jaknu i šešir sa širokom obodom. 

To je uradila i Anastasija, koja je blistala u crvenoj haljini, dok je na licu imala karmin iste boje, a na glavi šnalu koja izgleda kao beli, veliki cvet.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Inače, ukoliko žele, oni će moći da prisustvuju i borbi bikova, koje se održavaju svakog dana dok traje manifestacija.

Podsetimo, Anastasija je već dugo u Sevilji, a kako je njena majka Ceca Ražnatović otkrila, ona ne može da se vrati u Srbiju dok ne dobije španska dokumenta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike