Ovu svetsku zvezdu nećete prepoznati! Glumila je sa Al Paćinom, bila je velika zavodnica, a sada je propala do neprepoznatljivosti (FOTO)

28.04.2023

07:45

1

Kada se povukla u medijsku ilegalu potpuno se zapustila

Ovu svetsku zvezdu nećete prepoznati! Glumila je sa Al Paćinom, bila je velika zavodnica, a sada je propala do neprepoznatljivosti (FOTO)
Bridžit Fonda - Copyright Profimedia

Bridžit Fonda, bivša američka glumica koju je javnost zavolela u filmovila „The Goodfather part III”, „Single White Female”, „Point of No Return” danas je drastično promenila svoj izgled. 

Kako se povukla u medijsku ilegalu, ona se potpuno zapustila. Danas nosi naočare, pustila dugu kosu i dobila više od 50 kilograma, tako da je javnost gotovo ne bi ni prepoznala.

U jeku slave imala je plavu kosu, šišanu na paž i stepenove, u zavisnosti od filmskog angažovanja, a kada se povukla iz glume, više nije ni marila za izgled.

Fonda koja je imala privilegiju da igra rame uz rame sa Al Paćinom i Nikolas Kejdžom, uslikali su svetski paparaci, a njen izgled je sve zaprepastio. 

Glumicu više od čitave decenije niko nije video, a posle fotografija svetskih paparaca iz šopinga, mnogi su neprijatno iznenađeni. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike