Damijano David je razočarao obožavateljke: Šta mu se dogodilo, preneražena sam!

13.04.2023

16:46

1

Nekada je važio za pravog šarmera, ali od toga nije skoro ništa ostalo

Damijano David je razočarao obožavateljke: Šta mu se dogodilo, preneražena sam!
Damijano David - Copyright Profimedia

Damijano David i grupa "Maneskin" stekli su veliku popularnost kada su 2021. godine pobedili na "Evroviziji". Ne samo da su za njima ludeli u Evropi, već i u svetu, a Damijano je važio za pravog zavodnika kog su mnoge devojke želele.

Profimedia
Damijano David

Međutim, to se izgleda promenilo. Na društvenoj mreži Tviter pojavio se tvit jedne devojke koja je objavila fotografiju Damijana Davida od pre par godina i danas. Da ih nije stavila jednu pored druge, moguće je da niko ne bi ni prepoznao o kome se radi.

- Šta se dogodilo sa ovim likom u roku od tri godine, preneražena sam! - napisala je ona uz fotografije i izazvala brojne komentare ispod objave.

Mnogi su, očekivano, pisali da Damijano koristi narkotike, alkohol i cigarete, dok su drugi pokušavali da ga odbrane govoreći da se ošišao, te da se više ne šminka toliko često, kao i da stalno nastupaju, pa je verovatno umor učinio svoje.

Bilo kako bilo, čini se da popularnost koju je grupa "Maneskin" imala u startu već počinje da opada, a da li će uspeti to da promene, ostaje da se vidi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike