Ko su elitne prostitutke sa estrade? Elektra Elit razvezala jezik i šokirala tvrdnjama: Paušalni porez će morati da se plaća!

26.04.2023

00:31

2

Transrodna pevačica ističe da "elitna prostitucija" ne postoji

Ko su elitne prostitutke sa estrade? Elektra Elit razvezala jezik i šokirala tvrdnjama: Paušalni porez će morati da se plaća!
Elektra Elit - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kontroverzna transrodna pevačica, Elektra Elit, digla je veliku prašinu kada se pojavila na domaćoj javnoj sceni, a tek kada je javno priznala da je njeno primarno zanimanje prostitucija, izazvala je buru. Često je na meti oprečnih komentara, ali ni broj onih koji je podržavaju ne zaostaje.

Tema elitne prostitucije više od deset godinama prisutna je u javnosti, a iako definitnivno postoji, retko koja dama sa javne scene je otvoreno progovorila o svom udelu u toj priči.

Elektra je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, a sada se osvrnula da devojke sa javne scene koje se bave najstarijim zanatom, pa ukazala na problem zbog kog ispašta država.

ATAImages/M. M.
Elektra Elit

- Devojke koje se bave ovim poslom u Srbiji, ima ih puno... Neke su udate, neke su majke, a neke ne žele da to ikada sazna njihova familija. Bave se skriveno. One nikada neće da izađu na videlo, ali će od velike pomoći biti za sve devojke, ako se legalizuje prostitucija. Legalizaciju je teško ovde sprovesti, jer tu su zakoni, crkva. Ipak, postoje neke druge stvari koje mogu da se naprave da bi mogle da rade normalno. Najveći problem je što devedeset posto žena rade za nekoga. Balkan trenutno broji 35 hiljada prostitutki. Pa zamislite taj broj, to su dve pune arene, kao jedan grad, a niko nije registrovan i zamislite koliko para država gubi. Paušalni porez će morati da se plaća, kao što ja u Švajcarskoj što plaćam - objasnila je Elektra.

Termin "elitna prostitucija"

Elektra ističe da elitna prostitucija ne postoji, te da su taj tarmin izmislile prostitutke koje su bile sa nekim imućnijim, poznatim muškarcem, kako bi stari nazvale lepšim imenom.

- Elitna prostitucija ne postoji nigde u svetu, postoji samo prostitucija, to su seksualne radnice. To su samo epiteti da bi nešto zvučalo lepše. Ono što postoji jesu elitni klijenti. Ako je neka devojka bila u kombinaciji sa nekim malo poznatijim, ona to nazove elitna, to nema veze sa vezom. Sve su prostitutke jednake, sad da li jedna radi za 200 dinara, a druga za 5.000 evra, obe su prostitutke, razlika ne postoji, sve su iste - rekla je Elektra.

Srbi odlaze u Švajcarsku zbog nje

Kako kaže, u Srbiji se ne bavi prostitucujom, ali interesovanje muškaraca sa ovih prostora je i te kako veliko za nju, te dolaze u Švajcarsku i traže slobodan termin.

- Ja u Srbiji ne radim prostituciju i neću je raditi dok se ne legalizuje. Ali imam klijente koji dolaze u Švajcarsku baš zbog te pevačice Elektre Elit i pitaju kada su slobodni termini. Iskreno moram da kažem, ja sam do avgusta sledeće godine već bukirana - istakla je Elektra za Grand.

ATAImages/Antonio Ahel
Elektra Elit

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike