Elitna prostitucija cveta u Hrvatskoj: Klijenti bili menadžeri, sportisti i bogati Hrvati; Devojkama preti kazna od 20 do 170 evra!

15.04.2023

09:49

0

Policija je prvo posumnjala u prostituciju nakon što je primetila čudno ponašanje u kafiću u noćnim satima

Elitna prostitucija cveta u Hrvatskoj: Klijenti bili menadžeri, sportisti i bogati Hrvati; Devojkama preti kazna od 20 do 170 evra!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Elitna prostitucija navodno se organizuje u popularnom gradskom kafiću u Koprivnici, a policija je pokrenula istragu. 

Prema izvorima bliskim istrazi, konobarice kafića sumnjiče se za pružanje seksualnih usluga. Inspektori su već ispitivali neke devojke, a najmanje jedna je sve priznala. Prema tvrdnjama izvora, usluge elitnih prostitutki koristilo je više desetina muškaraca iz Koprivnice i okolnih mesta, uključujući poznate menadžere, preduzetnike, sportiste i dobrostojeće građane na uticajnim pozicijama. 

Policija je navodno prvo posumnjala u prostituciju nakon što je primetila čudno ponašanje u kafiću u noćnim satima, a prikriveni inspektor je potvrdio sumnje u prostituciju glumeći "klijenta". 

Odavanje prostituciji spada pod prekršaj koji se kažnjava novčanom kaznom od 20 do 170 evra ili kaznom zatvora do 30 dana, ali koprivnička policija nije ni potvrdila ni opovrgla da sprovodi istragu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike