Uhapšena Elektra Elit: Privedena u Cirihu!

07.10.2022

14:42

0

Sumnja se da je u policijsku stanicu stigla anonimna prijava

Uhapšena Elektra Elit: Privedena u Cirihu!
Elektra Elit - Copyright ATAImages/M. M.

Transrodna pevačica Elektra Elit, koja je priznala da se bavi najstarijim zanatom u Švajcarskoj, noćas je uhapšena u centru Ciriha.

Naime, racija je upala u njen salon u Langstrasse i uhapsila transrodnu pevačicu sa tri devojke i dva muškarca, koji se navodno bave najstarijim zanatom kao ona. S obzirom na to da je prostitucija legalizovana u Švajcarskoj, oni nisu "pali" zbog toga, već se sumnja da je u policijsku stanicu stigla anonimna prijava o nekoj, za sada, nelegalnoj radnji.

- Elektra je više od mesec dana boravila u Beogradu zbog promocije nove pesme "Mama" koju je objavila sa Minom Vrbaški, a za Cirih je odletela u ponedeljak veče. Otkako se vratila kući, nije se oglašavala u medijima, osim što je "ripostovala" priče na Instagramu od svojih fanova. Danas se pojavila informacija da je noćas privedena sa nekoliko ljudi i navodno će nekoliko dana biti zadržana u pritvoru dok se ne utvrde detalji istrage - otkriva izvor, koji je medijima dostavio i snimak policijske racije u Langestrasse, na kojem se ne vidi transrodna pevačica.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike