Kris Prat progovorio o lošem stanju u kom je bio pre nego što je upoznao suprugu: Osećao sam se slomljeno, trebala mi je viša sila

06.04.2023

07:45

0

Sve je počelo da mu se slaže u životu kada ju je prvi put ugledao

Kris Prat progovorio o lošem stanju u kom je bio pre nego što je upoznao suprugu: Osećao sam se slomljeno, trebala mi je viša sila
Kris Prat i Ketrin Švarceneger - Copyright Profimedia

Kris Prat je otvorio dušu o svom životu i psihičkom stanju u kom je bio pre nego što je upoznao svoju sadašnju suprugu Ketrin Švarceneger.

Kako je istakao, osećao se veoma slomljeno.

- Upoznao sam Ketrin, tome ima već pet, šest godina. Bog ima dugme za ubrzavanje, znate. Kada je ono pravo, samo pukne i pogođeni ste. Zaljubite se, venčate. Sada imamo dve prelepe ćerke koje su došle u moju porodicu i osećam se sjajno - rekao je on, pa se osvrnuo na teške trenutke:

Profimedia
Ketrin Švarceneger i Kris Prat

- Bilo je tenutaka u mom životu kada sam se zaista mučio i osećao slomljeno. Za mene, ono što sam želeo, jeste da nađem neku višu silu, da se oslonim na to i da se osećam kao da me neko spašava. Nedugo potom sam upoznao ženu mojih snova. 

Kako je dalje Kris Prat ispričao, Ketrin i on su se upoznali u crkvi.

- Bilo je to u prvom redu u crkvi, a ja nisam hteo da budem baš u fazonu: "Vau, ko je ovo?" jer je neprijatno tu. Ali sam bacao pogled. Nismo počeli odmah da se zabavljamo, tu smo se upoznali i počeli smo da izlazimo zajedno - priča glumac i nastavlja:

Profimedia
Kris Prat

- Sve se desilo nekako brzo, jer je sve to imalo smisla. Kao kad slažete slagalicu, pa ste sigurni da ste pronašli pravi delić i pogodite. Jednostavno, idete jedno uz drugo.

Podsetimo, Kris i Ketrin su počeli da se zabavljaju 2018. godine i dobili su dve ćerke. 

Iz braka sa glumicom Anom Faris, Kris ima sina Džeka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike