Kijanu Rivs spreman za veridbu: Glumac proveo skoro sat vremena u zlatari kupujući verenički prsten

01.04.2022

17:52

0

Holivudski zavodnik je četiri godine u ljubavi sa Aleksandrom Grant, a po svemu sudeći njihov odnos će dobiti novu dimenziju

Kijanu Rivs spreman za veridbu: Glumac proveo skoro sat vremena u zlatari kupujući verenički prsten
Kijanu Rivs - Copyright Profimedia

Kanadski glumac Kijanu Rivs četiri godine je u emotivnoj vezi sa umetnicom Aleksandrom Grant, a njegovi obožavatelji se već duže vreme pitaju kada će svoju ljubav podići na viši nivo.

Jedan Rivsov potez je podgrejao sumnje da je sad baš pravo vreme za to.

Naime, Kijanu je podstakao glasine o veridbi pošto su ga papraci uslikali kako kupuje prsten u jednoj zlatari u Los Anđelesu, piše Daily Mail. Došao je na motoru, ležerno odeven. Nosio je crnu jaknu i pantalone, a ovu kombinaciju upotpunio je sivim šalom i sunčanim naočarima.

Kijanu Rivs/Profimedia
 

Iako su mnoge dame padale na njegov šarm, glumac se još uvek nije ženio, a ako je verovati fotografijama koje su se pojavile u javnosti, sada je spreman da zaprosi višegodišnju partnerku.

Prema pisanjima stranih medija, Kijanu je u zlatari proveo oko 40 minuta, a pomoć pri izboru prstena mu je pružila porodavačica. Prstenje u toj zlatari, navodno je, ukrašeno smaragdom, tanzanitom i ostalim poludragim kamenjem. Kako je izgledao Rivsov odlazak u zlataru i kupovina prstena pogledajte ovde

Podsetimo, Kijanu i Aleksandra se zabavljaju još od 2018. godine, a da su zajedno otkrili su godinu kasnije kada su zajedno prošetali crvenim tepihom. Pojavili su se u Muzeju moderne umetnosti u Los Anđelesu i pozirali za fotoreportere. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike