Otkriveni planovi Megan Markl za proslavu rođendana princa Arčija: Evo šta će raditi na dan krunisanja kralja Čarlsa

24.04.2023

07:45

0

Princ Hari neće biti sa njima

Otkriveni planovi Megan Markl za proslavu rođendana princa Arčija: Evo šta će raditi na dan krunisanja kralja Čarlsa
Megan Markl i princ Hari - Copyright Profimedia

Na dan kada će sve oči biti uprte u Veliku Britaniju, 6. maja, gde će i zvanično biti krunisani kralj Čarls i njegova supruga Kamila, preko okeana će monarhov unuk slaviti rođendan.

Naime, baš na taj dan će princ Arči, sin princa Harija i Megan Markl, napuniti četiri godine. Zbog krunisanja će princ Hari biti u Britaniji, kako bi prisustvovao ovom svečanom činu, ali njegova supruga i deca će ostati u Americi. Sada je otkriveno i kakvu proslavu planira Megan Markl da upriliči nasledniku. 

Profimedia
Prinčevi Hari i Arči, princeza Lilibet i Megan Markl

- Biće to mala žurka u njihovom domu. Njihovi prijatelji će biti tu, kao i Meganina majka Dorija. Megan će definitivno imati podršku tog vikenda - kaže izvor i otkriva da će Arči, ali i njegova sestra Lilibet biti zvezde tog dana:

- Arči i Lilibet su preslatki zajedno, on je obožava. Arči je presladak, kada Lilibet nije sa njim, odmah je traži i pita gde je.

Profimedia
Princ Hari i Megan Markl

Deca princa Harija su nedavno dobili titule princa i princeze. Oni su poslednji put bili u Londonu kada je održana proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete. To je bilo i prvi put da je princeza Lilibet bila u Britaniji otkad je rođena.

Oni su tada proslavili i njen prvi rođendan. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike