Detalji Bajaginog razvoda: Sa Emilijom nije živeo tri godine, podelili i imovinu

18.07.2022

20:54

0

Par se zvanično rastao prošle godine u maju, kada im je bilo poslednje ročište

Detalji Bajaginog razvoda: Sa Emilijom nije živeo tri godine, podelili i imovinu
Bajaga i njegova bivša supruga Emilija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U domaćim medijima, odjeknula je vest da se muzičar i kantautor Momčilo Bajagić Bajaga razveo od supruge Emilije sa kojom je bio 33 godine u braku.

Iz njihove ljubavi rodili su se sin Marko i ćerka Anđela. Razvod ovog bračnog para je ostavio sve u šoku, a prema rečima izvora bliskog Emiliji i Momčilu, kod njih već duže vreme nije štimalo kako treba, a skoro tri godine nisu ni živeli zajedno.

ATAImages/ Antonio Ahel
Emilija i Momčilo Bajagić

 

- Ne znam tačan razlog zbog kog su se rastali, ali pouzdano znam da od 2019. nisu živeli zajedno. Verovatno su mislili da će prebroditi krizu i nisu odmah podneli zahtev za sporazumni razvod, ali kako se to nije desilo, odlučili su da brak i formalno okončaju. To se se desilo u maju 2021, kada je bilo poslednje ročište na sudu - navodi sagovornik blizak muzičaru, pišu domaći mediji.  

Imovinu koju su stekli dok su bili u braku podelili su na ravne časti.

ATAImages/ Antonio Ahel
Momčilo Bajagić Bajaga

 

- Emilija i Bajaga su u braku stekli imovinu koju su ravnopravno podelili, jedan stan u Beogradu je pripao njoj, a drugi njemu - navodi izvor.

Kako svoj privatni život nikada nije iznosio u javnost, Bajaga se trudio da ni ove informacije ne dođu do medija, ali nije uspeo u tome.

Printscreen „Sceniranje"
Momčilo Bajagić Bajaga

 

- On ne voli da se njegovo ime provlači po novinama u drugom kontekstu osim kad je muzika u pitanju. O razvodu, znam pouzdano, ni svojim prijateljima nije pričao detalje. Nekolicina njih zna za to, ali ga ništa ne pitaju. Bajaga održava redovan kontakt s decom, postao je deda, njegov sin je dobio dete. Po tom pitanju sve funkcioniše u najboljem redu. Koliko znam, i njegova bivša žena takođe sa decom ima redovan kontakt i viđaju se, ali ne znam u kakvom je odnosu s Bajagom posle razvoda - rekao je on.

Podsetimo, Bajaga i Emilija su živeli u Zemunu, a sreli su se u autobusu, kada su se pojavile i prve varnice, a kantautor nije krio da mu je supruga bila inspiracija za pisanje pesama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike