Glamurozno venčanje Dženifer i Bena na imanju od 8 miliona dolara: Zavirite u luksuznu vilu u kojoj su rekli rekli sudbonosno da! (FOTO)

22.08.2022

08:44

0

Kuća je u vlasništvu glumca, a ima zanimljivu istoriju

Glamurozno venčanje Dženifer i Bena na imanju od 8 miliona dolara: Zavirite u luksuznu vilu u kojoj su rekli rekli sudbonosno da! (FOTO)
profimedia-0708182582 - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek su proteklog vikenda organizovali venčanje i svadbeno veselje na glumčevom imanju u državi Džordžija. 

Njegovo imanje sastoji se od velike kuće, letnje kolibe i kuće "školjki". Glavna kuća ima 6.000 kvadratnih metara, a poseduje četiri spavaće sobe i pet kupatila. Inače, zanimljivo je da je kuća izgrađena na plantaži na ostrvu Hempton gde su ljudi držali robove, koje je imao i glumčev deda.

Moderan nameštaj uz poneki detalj starinskog stila proteže se kroz celu kuću. Visoki zidovi i bela boja dominatni su svuda, osim u biblioteci, koja je puna knjiga i različitih detalja iz Benovog života.

Ispred kuće nalazi se velika staza koja vodi do reke, a okolina je sakrivena velikim drvećem i raznim drugim zelenilom.

Inače, njihovoj velikoj svadbi prisustvovali su članovi porodice, kao i njihovo petoro dece, ali i poznate ličnosti, poput glumca Meta Dejmona i reditelja Kevina Smita.

Ben Aflek nosio je ovom prilikom crne pantalone i beli sako, kao i crnu leptir-mašnu, dok je Dženifer, koja je u prošlosti više puta imala priliku nosi venčanicu, bila u možda i najlepšoj do sad!

Podsetimo, Džej Lo i Ben su se venčali 16. jula na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu, a sada su želeli da naprave slavlje za sve ljude koje vole. Sve je ispratio i čuveni "Vog" magazin, pa će oni objaviti ekskluzivne fotografije u svom izdanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike