Milan Mitrović o menjanju pelena i proširenju porodice: Želeo sam da drugo dete bude dečak, ali ne znam kako bih se snašao

12.04.2023

21:59

0

Pevač kaže da će on i njegova supruga napraviti pauzu dok njihova druga ćerka ne poraste

Milan Mitrović o menjanju pelena i proširenju porodice: Želeo sam da drugo dete bude dečak, ali ne znam kako bih se snašao
Milan Mitrović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Milan Mitrović je u skladnom braku sa suprugom Bojanom sa kojom je dobio dve ćerke - Zaru i Kasiju. Kućne poslove i obaveze oko odgajanja dece, podjednako deli sa nežnijom polovinom, te ističe da mu nikada nije teško da promeni pele, iako mnoge tate, taj deo posla ne vole. 

- To je sada trend da ćalci menjaju pelene, već je kliše da to rade mame. Šalu na stranu, meni to nije teško, ali kada je situacija hitna i ja se naravno prihvatim posla, nije strašno, ne boli mnogo, samo malo pecka nos - kazao je Mitrović kroz smeh.

Petar Mitić je nedavno otkrio da se zbog dece budi noći, čuva ih i obavlja sve poslove koji su potrebni, ali da ne menja pelene, a Mitrović je otkrio kako gleda na postupak svog kolege i prijatelja. 

- Ako je to Pepijeva politika, ja to poštujem. Ja sam nekako od prvog dana kada sam dobio Zaru, a posle Kasiju odmah sam se uhvatio posla, to sam zaista želeo da vidim. Znao sam da će nekada biti situacija kada moja supruga neće biti tu, a dete mora da se presvuče i onda sam morao da savladam tu tehniku. Verujte da sam savladao, pa to mogu da obavim za manje od minut - kazao je Milan. 

Kako vladaju predrasude da samo ženskaroši imaju imaju žensku decu, Milan je otkrio kako reaguje na takve priče. 

Antonio Ahel/ATAImages
Milan Mitrović

 

- Ja sam to čuo, ali evo ja sam živi primer da to nije istina, to je isto jedan od klišea koji vlada dugo vremena. Nije da sad ja kao nešto sebe uzdižem, ali mislim da su to bapske priče više. Kada sam ušao u bračnu zajednicu sa suprugom, želeo sam da imam žensku decu, prvo žensko, drugo sam želeo iskreno da bude dečak. Ali sada kad pogledam ne znam kako bi se snašao sa dečacima - kazao je Mitrović, te otkrio da li će on i njegova supruga raditi na proširenju porodice: 

- Videćemo. Moguće. Prva trudnoća se desila, druga je bila planirana, a sad za treće dete - da sačekamo da beba poraste. Svakako ćemo se potruditi da se brojčano pojačamo, kako bude Božja volja - rekao je Milan Mitrović za Grand. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike