„Mogu slobodno da kažem, onesvestila sam se!" Hit detalji upoznavanja Katarine Živković i Cece Ražnatović

21.04.2023

23:10

0

Pevačica dan-danas pamti taj trenutak, kao da se odvio tek juče

„Mogu slobodno da kažem, onesvestila sam se!" Hit detalji upoznavanja Katarine Živković i Cece Ražnatović
Katarina Živković - Copyright Printscreen ,,Show se nastavlja", Blic TV

Katarina Živković ne krije koliko voli i poštuje Cecu Ražnatović, koju je svojevremeno bila u prilici i van scene da upozna. Gostujući u jednoj emisiji, priznala je da joj nimalo nije bilo svejedno kada je ugledala svog idola, čije pesme često ume da zapeva i na svojim nastupima. 

- Mogu slobodno da kažem da sa se onesvestila - istakla je Kaća u emisiji „Show se nastavlja" koja se emituje na televiziji „Blic", pa nastavila o tome koliko joj se sviđa i to kako je Ceca gradila svoj put, te da smatra da ona ima najbolje pesme na svetu. 

Ceca Ražnatović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Upitana da li bi joj koju ukrala, vrlo je ozbiljno to shvatila. Objasnila je kako često skoro sve njene numere izvodi kada nastupa pa nijednu i ne mora da prisvaja, ali da bi je rado kontaktirala da joj da prava da neku od sebi omiljenih eventualno obradi. 

U daljem razgovoru, dotakla se i teme svog povlačenja iz javnog života. 

- Nije da krijem privatan život, nego se ne pronalazim u eksponiranju privatnog i emotivnog života i svega što radim van estrade. Trudim se da to zadržim za sebe i mnogo se bolje osećam. Mislim da je i normalno što sam se promenila. Normalno je da čovek radi na sebi, da se menja - priča Kaća koju, prema sopstvenom priznanju, ne možemo videti ni u noćnom provodu. 

„Kao neka baka sam!"

- Toliko imam obaveza, da jedva čekam nakon nastupa da odem kući i da čitam nešto. Izlasci ništa. Ja sam kao neka baka, meni se to sviđa, jer sam u potpunosti posvećena poslu i psihofizičkom odmoru. Tako mi trenutno najviše odgovara. Jednom godišnje izađem - rekla je pevačica.

Na pitanje voditelja kakva je kada se kamere isključe, odgovorila je:

- Nije za svačije uši kakva sam kada se ugase kamere. Obožavam crni humor, na primer, tako neke stvari koje su možda samo meni smešne. Drugačija sam i naravno da vodim računa, kada gostujem negde, šta pričam - naglasila je ona, pa zatim i objasnila što ćuti po pitanju ljubavi. 

 

 

- Ne komentarišem svoju privatnost i svoj ljubavni status. Ja sam uvek srećna i ispunjena, ljubav nije faktor tome. Srećna sam i kada sam u vezi i kad nisam, to je prvi korak kada radite na sebi, da sami sa sobom budete kako treba. Kada imate nekoga u životu, samo treba da vam bude lakše i lepše - izjavila je ona, koja je nešto kasnije priznala kako bi svakako volela da pronađe ljubav svog života, uda se i osnuje porodicu. 

Katarina Živković, Printscreen ,,Show se nastavlja", TV Blic
 

Po pitanju estetske hirurgije, što ljudi kada je ona u pitanju često i pretražuju, bez dlake na jeziku kazala je kako je sredila grudi, kao i kapke, te da je time i više nego zadovoljna. Živkovićeva smatra da svako ko s nečim nije srećan, to nešto treba i da doradi ukoliko je u mogućnosti.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike