Za Bogdanu Ražnatović stigao poseban poklon u porodilište: Osoblje bolnice iznelo kutije, a sada otkriveno šta je unutra! (FOTO)

21.04.2023

18:43

0

Specijalno pripremljeno za malog Krstana

Za Bogdanu Ražnatović stigao poseban poklon u porodilište: Osoblje bolnice iznelo kutije, a sada otkriveno šta je unutra! (FOTO)
Bogdana Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Supruga boksera Veljka Ražnatović, Bogdana Ražnatović, porodila se 17. aprila i na svet donela drugog sina, Krstana Ražnatovića. 

Veljko je Bogdanu i sina u popodnevnim časovima danas izveo iz porodilišta, nakon čega su odmah otišli u vilu Ražnatovića.

Poseban poklon za Bogdanu je stigao u porodilište pre nego što je ona izašla. Poklon je dobila od prijatelja, a svi su se pitali šta je u kutijama koje je medicinsko osoblje unelo u Veljkova kola, što detaljnije možete pogledati u videu koji sledi.

Sada je otkriveno da se u kutijama nalazila posteljina, pelene i sve što je potrebno za prve bebine dane u domu, i to sa izvezenim imenom Krstan i grbom Srbije, što je posebno iznenadilo roditelje.

Inače, Ražnatovići su rođenje malog Krstana, koji se rodio na rođendan pokojnog dede Željka Ražnatovića Arkana, proslavili velikim slavljem u porodičnom domu na Dedinju, a pored brojnih članova porodice, slavlje su uveličali i kuma Viki Miljković, Marijana Mateus, Sloba i Jelena Radanović, Sanja Đorđević, Žika Jakšić i mnogi drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike