„Šta će biti s mojim glasom?" Slavica otkrila kako se nosi sa zdravstvenim problemom: Teško je!

29.03.2023

12:01

0

Pevačica se već izvesno vreme bori sa zadebljanjem na glasnim žicama

„Šta će biti s mojim glasom?" Slavica otkrila kako se nosi sa zdravstvenim problemom: Teško je!
Slavica Ćukteraš - Copyright Printscreen „Premijera"

Slavica Ćukteraš je zbog zadebljanja na glasnim žicama morala dobro da se prištedi, pa je zato otkazala pojedine nastupe. Lekari su je savetovali da ne peva i što tiše da govori, što je njoj izuzetno teško palo.

Kada joj se stanje popravilo, vratila se pred publiku, ali lečenje nije obustavila. U razgovoru za „Premijeru" je priznala da i dalje brine, ali da utehu pronalazi u tome što nije jedina koja se sa ovako nečim susrela.

- Na inhalacijama sam. To je teško, prvi put kada se čuje. Jer, kao, šta će biti sa mojim glasom? Međutim, posle sam čula da nisam ja jedina - izjavila je Slavica.

Podsetimo, govoreći o svom problemu na društvenim mrežama, Ćukterašova je na društvenim mrežama istakla da je ovo veliki štok za svakog pevača.

- Kao pevaču, najteže što može da se desi to je da vam se kaže: „Ne smeš da pevaš, a ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš." Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučano (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno). Iskreno, meni je ovo najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka - poručila je bila na Instagramu ona, pa ubrzo dobila i podršku od koleginice Jelene Buče iz „Frajli".

- Prošla sam kroz to sve i to pred prvi najveći koncert u Sava centru. To je veliki šok za pevača, ali strpljivo spasi svoj glas. Prebaci ljude na poruke, ćutanje je zlato i šaputanje i glasni govor je isto loš za glasnice. Samo strpljivo i onda ide brzi oporavak - napisala je ona.

Slavica Ćukteraš i Jelena Buča, Instagram printscreen/cukterasslavica
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike