INTERVJU Druga strana Slavice Ćukteraš: Navikla sam na samoću, to me malo i plaši (FOTO/VIDEO)

29.03.2022

06:45

0

Pevačica dugo nije davala intervjue, a za naš portal je otkrila u čemu njena ćerka briljira i kakvu važnu životnu odluku je za nju donela

INTERVJU Druga strana Slavice Ćukteraš: Navikla sam na samoću, to me malo i plaši (FOTO/VIDEO)
slavica ćukteraš (8) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Slavica Ćukteraš se ne pojavljuje u medijima ako za to nema dobar razlog. Međutim, ekipu portala 24sedam nije mogla da odbije, a sa nama je podelila mnoge stvari iz života koje do sada javnost nije znala.

Slavicu smo posetili u Novom Sadu, gde živi sa ćerkom, a ona nam je pokazala svoja omiljena mesta i otkrila kako izgleda njen život u srpskoj Atini.

- Zavolela sam Novi Sad, tu mi se dete rodilo i shvatila sam ga kao moji grad, koji sam lepo upoznala i stekla prijatelje. Kada je Viktorija sa mnom, kada nije kod tate, ustajem u 15 do 7, popijem brzo kafu, spremim je za vrtić, odvedem je, kad se vratim prošetam psa, pa onda kreću moje obaveze - kaže Slavica i dodaje:

- Uvek imam šta da radim. Ali kad neću, onda se izležavam ceo dan, ne javljam se nikome (smeh).

24sedam/Nenad Vujanović
 

O privatnom životu je Slavica retko volela da govori. Međutim, za 24sedam je iskreno govorila o ćerki, na koga je povukla karakterom, kao i zašto su njen bivši suprug i ona doneli važnu odluku pre nego što se njihova naslednica rodila.

- Ide na balet, u sklopu vrtića, fantastična je igračica (smeh). Na mamu je, ali i na tatu, on je ipak sportista i sa koordinacijom je ona odlična. Oboje smo (Vlada i ona) bili nemirni kao deca, pa ko preživi, pričaće (smeh). Ne voli da peva, ona je više za ples - kaže Slavica i dodaje:

- Prva stvar koju sam ja odlučila za nju je da je ne izlažem medijima jer se možda ona odluči za neki posao gde ne želi da je ljudi znaju. Ostavila sam njen život u njenim rukama, ja da je odgajim i da bude čista. Ako poželi da se bavi javnim poslom, prirodno je da stanem iza svog deteta. Ali moje je do tad da je sačuvam jer ona možda sutra želi da bude doktor, pilot. To je dogovor bio bivšeg supruga i mene još kad sam bila trudna.

Slavica nam je pokazala i mesto gde jako voli da uživa, a to je pored reke. Na pitanje o čemu razmišlja kad dođe tu i da li joj nešto fali je dala nikad iskreniji odgovor.

- Čoveku uvek nešto fali. E sad šta je to, možda više novca ili partner ili da si u tom momentu na moru. A pogotovo ženama uvek nešto fali (smeh) - priča pevačica i nastavlja:

- Ljubavni status mi je u minusu, nikako da dođe na nulu, a o plusu da ne pričamo (smeh). Mislim da treba period neki da prođe i od mog razvoda i uopšte kad izađe neko iz veze, da naiđe na tu pravu osobu da može sa njom sve. Meni se još niko ne pojavljuje ko bi mogao na taj način da mi skrene pažnju. Možda mi ponekada to nedostaje, ali najgore je to što sam se navikla na samoću. To me malo plaši. Znaš kako kažu stariji, nikad ne traži, ne srljaj, samo će doći, a da l' će doći, kad, ali ako se ovako nastavi - neće (smeh).

24sedam/Nenad Vujanović
 

Nije isključiva kada je ljubav u pitanju, ali za još jedno dete nije sigurna.

- Volela bih, ali prosto je nemoguće. A i mislim da sam matora već za to - iskrena je Slavica.

Kako je izgledao njen život u inostranstvu, šta joj se dešavalo, ali i kakve angdote pamti iz zemalja u kojima je bila, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike