Četiri decenije prijateljstva Kaliopi i Željko Samardžić krunisali duetom: Pevačicu obuzele emocije, pa je i zaplakala (VIDEO)

19.04.2023

16:14

1

Numeru „Znam” je napisao pevačicin bivši muž Romeo Gril

Četiri decenije prijateljstva Kaliopi i Željko Samardžić krunisali duetom: Pevačicu obuzele emocije, pa je i zaplakala (VIDEO)
Željko Samardžić i Kaliopi Bukle - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Kaliopi Bukle i Željko Samardžić su četiri decenije prijateljstva krunisali duetom pod nazivom „Znam”, a danas je održana i promocija iste. Tekst za pesmu je napisao njen bivši muž Romeo Gril, a dok je pričala o nastanku pesme Kaliopi se čak i rasplakala, jer kako kaže, ova pesma budi posebne emocije.

U intervjuu za okupljene medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam, pevačica je otkrila da je ova pesma posebna:

- Čim sam čula pesmu po prvi put shvatila sam da je to više od pesme. Takav osećaj mi se dogodio kada sam prvi put čula ''Bato'' i ''Crno i belo'', sad se meni to događa kada sam čula ''Znam'' - počela je Kaliopi sa suzama u očima i dodala:

Marija Mladjen/ATAImages
Kaliopi i Željko Samardžić

- Krenula je suza sa strane, kada vam krene suza kada ne plačete, nego vam emocije izbijaju iz jedne suze. To je iskonski osećaj, to više nema veze sa nečim svakodnevnim, život nas je samleo u nekoj mašini. Ova pesma me je malo usporila i to mi je baš trebalo. I zadnjih nekoliko godina sam kao i svi mi proživljavala stvari koje su nas naterale da razmišljamo o sebi i drugima. Deliti pesmu sa nekim je deliti dušu. 

Marija Mladjen/ATAImages
Kaliopi

Na pitanje medija, šta je kroz život uvek znala, ona je rekla.

- Znala sam i znam da je istina uvek nešto što mora da hoda ispred mene, da je umetnost ta koja mora da hoda ispred mene, da budem dobar čovek, da nikoga ne povredim. Da gledam u ljudima samo ono najbolje, to je nekada greška, ali meni je to jako koristilo da bih opstala u ovom svetu. I znam da ste mi svi vi jako bitni i to sam naučila, od vas kreće sve.

Ceo intervju sa Kaliopi pogledajte u nastavku teksta. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike