Ognjen Amidžić prvi put uhvaćen sa novom devojkom: Voditelj i Mina razmenjivali nežnosti na javnom mestu! (FOTO/VIDEO)

19.04.2023

14:14

0

Više ne kriju ljubav

Ognjen Amidžić prvi put uhvaćen sa novom devojkom: Voditelj i Mina razmenjivali nežnosti na javnom mestu! (FOTO/VIDEO)
Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel Paparazzo Lov/DNK/Brak na neviđeno

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Ognjen Amidžić godinu dana nakon razvoda od Danijele Dimitrovkse ponovo zaljubljen, a voditelj je potvrdio saznanja 24sedam, i priznao da je u vezi sa mladom voditeljkom Minom Naumović, nakon što su zajedno uhvaćeni na jednoj prestoničkoj benzinskoj pumpi.

Poznati voditelj ne krije sreću, ali ne želi mnogo da priča o privatnom životu. Iako je javnost imala priluku da ih zajendo vidi u programu njegove emisije "Amidži Šou", u okviru koje Mina ima segment "Pazi Mina", Amidžić i ona su sada prvi put uhvaćeni u javnosti, gde su bili vrlo prisni.

Ekipa emisije "Paparaco Lov" donosi prve kadrove novopečenog para, koje su uhvatili tokom večeri u jednom prestoničkom kafiću. Ognjen i Mina su bili vrlo prisni, a usledio je i prvi poljubac u javnosti koji su kamere zabeležile, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Da li se Mina preselila u Ognjenov stan i kako je izgledao njihov poljubac u javnosti, saznaćete ako budete večeras uz emisiju "Paparaco Lov" na televiziji Pink od 22 časa.


Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike