Ovako izgleda nova devojka Ognjena Amidžića, radi sa njim zajedno na emisiji: Prava je lepotica (FOTO)

10.04.2023

15:30

2

Ona je atraktivna brineta

Ovako izgleda nova devojka Ognjena Amidžića, radi sa njim zajedno na emisiji: Prava je lepotica (FOTO)
Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kako je portal 24sedam saznao voditelj Ognjen Amidžić posle razvoda od Danijele Dimitrovske je otpočeo novu ljubavu romansu sa mladom novinarkom Minom Naumović, koja inače vodi segment "Pazi Mina" u njegovoj emisiji "Amidži šou".

Podsetimo, naš izvor je sinoć oko 21 čas poznatog voditelja uhvatio na jednoj benzinskoj pumpi u Beogradu i to u društvu atraktivne brinete.

Da je jasno da su emotivno bliski, govori i to da se prema njoj ophodio džentlmenski, ali i to što ju je oslovljavao sa "srećo". Amidžić se vozio na suvozačevom mestu, ali se pobrinuo prethodno oko benzina koji je njegova lepša polovina sipala u svoj "minimoris". Sve to podgrejalo je sumnje da popularni voditelj ponovo uživa u ljubavi posle rastanka od supruge s kojom ima sina.

Ognjen se ovim povodom i oglasio i potvrdio da uživa u ljubavi sa Naumovićevom, ali da ne želi previše da komentariše svoj privatan život.

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je Amidžić za portal Republika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike