Đorđe David za Josifovskog ima velike snove: Ovo je grupa koju mu želi, a evo kad će on s bivšim kandidatom na stejdž! (VIDEO)

03.04.2023

22:30

0

Za 24sedam je napomenuo kako smatra da pevač može i mnogo više nego što je numerom „Puste noći" pokazao

Đorđe David za Josifovskog ima velike snove: Ovo je grupa koju mu želi, a evo kad će on s bivšim kandidatom na stejdž! (VIDEO)
Đorđe David - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Josifovski, koji je tokom takmičenja u „Zvezdama Granda" prošao kao drugoplasirani, predstavio je večeras javnosti novu pesmu „Puste noći", pa tako privukao veliku pažnju kako fanova, tako i kolega sa scene. Ekipa žirija talent-šoua na čelu sa nekadašnjim mentorom Đorđem Davidom pružila mu je veliku podršku pojavivši se na druženju organizovanom ovim povodom u jednom prestoničkom restoranu.

U razgovoru za 24sedam, roker je otkrio kako za Josifovskog ima velike snove - smatra da je on savršen za „Parni valjak" i voleo bi kada bi ga oni primetili i „uzeli pod svoje". Takođe, ispričao nam je i kako je samo pitanje vremena kada će nekadašnji mentor i kandidat da se nađu zajedno na stejdžu, jer na Aleksandra i dalje gleda kao na momka raskošnog glasa što kod njega, kao što je i poznato, izuzetno poštuje.

Đorđe David, ATAImages/Antonio Ahel
 

- ...Mislim da ova numera ne može dovoljno dobro da predstavi njega kao pevača. Smatram da je on pevač koji ovu numeru prevazilazi. Stalno govorim i molim ljude iz „Parnog valjka" da obrate pažnju na njega, da ga čuju. Mislim da je on najbolja kombinacija za njih - kazao je on, između ostalog, svakako zadovoljan i ekranizacijom „Pustih noći", u kojima je zablistala i voditeljka Sanja Ćulibrk.

Upitan da li se seća kako je uopšte prepoznao Josifovskog, odgovorio je kao iz topa:

- Na keca sam ga prepoznao i, ono što je meni važno, da je on negde prepoznao mene. Problem je nastao onog trenutka kada je trebalo da se skida sa loše priče i loše slike koju je sebi u životu napravio i tu smo pobedili. Najvažnije je da je on pobedio samog sebe i mislim da je pred njim blistava budućnost - poručio je, pa se dotakao i zajedničkih nastupa, objasnivši kako Josifovski s njim, kao i Ivanom Peters, trenutno već ima sedam zakazanih koncerata.

Podsetimo, Aleksandar se i pre muzičkog takmičenja dugo borio s alkoholizmom. U odvikavanju, nekadašnji mentor pružio mu je ruku pomoći, na čemu mu je pevač ostao zauvek zahvalan, o čemu se jedno vreme dosta pisalo.

Aleksandar Josifovski, ATAImages/Antonio Ahel
 

Kako je još tekao razgovor s Đorđem Davidom, kao i kada dvojac planira da na sceni ukrsti glasove, pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike