„Pitala sam se da li sam ja to zalužila!" Jana o ovome gotovo nikad ne priča: Ovako je s Kosova otišla u Minhen!

15.04.2023

17:45

0

Za sve što danas ima, morala je ozbiljno da se potrudi

„Pitala sam se da li sam ja to zalužila!" Jana o ovome gotovo nikad ne priča: Ovako je s Kosova otišla u Minhen!
Jana Todorović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jana Todorović danas svakako može da se pohvali uspešnom karijerom, lagodnim životom, međutim nekada - nije bilo baš tako. Na putu do zvezda, pevačica je kroz mnogo šta prošla, ali i kada je bilo najteže nije odustajala od svog cilja.  

– Nije bilo nimalo lako. Kada sam otišla sa Kosova 1997. godine, otišla sam u Minhen, nisam znala da se vežem u avionu (smeh). To je bio moj prvi let u životu i od tada živim na relaciji Minhen - Beograd. Imam osećaj da se sve to desilo preko noći, upoznala sam svog supruga, počela da putujem, postala poznato ime... - nabrajala je ona za domaće medije.

 

 

Godine 1992. izdala je prvi album, ali pošto on nije bio popularan i slušan, odlučila je da prihvati posao profesorke muzičkog u jednoj osnovnoj školu na Kosovu. Međutim, nije odustala od svojih želja. Kada je upoznala sadšnjeg supruga, međutim, život joj se gotovo iz korena promenio.

„Da li sam ja ovo zaslužila?"

– Nije svejedno za dete sa sela. Nisam ništa imala u izobilju, ali su se moji roditelji trudili da nam priušte ono što je u njihovoj mogućnosti. Došla sam sa Kosova, otac me je pebacio do Beograda, tamo me je sačekao Ivanov otac i odeleteli smo za Minhen. Tada sam videla gde sam i rekla sam: „Bože, da li sam ja ovo zaslužila“ – otvorila je dušu ona, koja zbog slave koju je stekla nije „poletela".

Jednom prilikom, inače, njeni roditelji su prodali traktor da bi joj pomogli da ostavri svoj san i snimi album.

 

 

– Nije lako, ali ja sam uvek imala oko sebe ljude koji su brinuli o meni i veliku podršku i sa Ivanove strane i brzo sam se snašla. Prezahvalna sam zbog toga. Iz provincije sam došla u velegrad i imala sam ljude koje sam poštovala i slušala i danas je tako - naglasila je.

Svojevremeno, u javnost je isplivao podatak da njen svekar poseduje dvorac, što je mnoge zaintrigiralo i navelo da se pitaju zašto je tako nešto vešto skrivala.

– Nisam neko ko se kiti tuđim perjem. Nije to tuđe, moj svekar je kao moj otac i ja sam jako ponosna na njega. Nema potrebe da pričam o tome, ali kad se saznalo, sada potvrđujem. To je jedan prelep dvorac koji se prostire na 16 hektara - objasnila je u razgovoru za „Grand" ona nedavno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike