Bivši dečko Milice Todorović se vraća na scenu! Otkrio zašto se povukao i u kakvom je odnosu sa pevačicom

23.02.2023

14:25

0

Ispričao je i zašto je odlučio da se povuče iz javnosti

Bivši dečko Milice Todorović se vraća na scenu! Otkrio zašto se povukao i u kakvom je odnosu sa pevačicom
Nenad Jovanović - Copyright Privatna arhiva/Nenad Jovanović

Nenad Jovanović, nekadašnja "Zvezda Granda", napravio je veliku pauzu u karijeri, a u javnosti je ostao upamćen i kao dečko Milice Todorović.

Rešio je da se vrati na scenu novim pesmama, i sada je publiku počastio numerom intrigantnog naziva "Da li ga varaš", za koju je snimio i spot. 

- U stalnom kontaktu sam sa publikom, primetio sam da su hitovi 2000. godina postali aktuelni. Moja pesma koju sam dobio od Granda, počela je ponovo da se vraća i traži po klubovima. Rešio sam da mlađim generacijama ponudim osveženu varijantu - kaže on i dodaje:

Privatna arhiva/Nenad Jovanović
Nenad Jovanović

- Snimanje spota je za mene bio potpuno nov izazov. Bio sam u sigurnim rukama producenta Ivana Amica. Dragana Banic kao i druge devojke su se maestralno snašle u muzičkim vodama a ja sam se oprobao kao režiser. Dragana je već godinama u ovom poslu i znao sam da će biti najbolji izbor za moj spot. Uživali smo u snimanju i nadam se da će publika osetiti energiju koja je uložena u pesmu i spot.

Antonio Ahel/ATAImages
Nenad Jovanović

- Milica i ja smo ostali u sjajnim odnosima. Nikada nije bilo zle krvi između nas. Rastali smo se kao prijatelji. Kroz takmičenje smo mnogo toga prošli zajedno, pa smo i danas jedno drugom podrška ukoliko zatreba. Milica je divan prijatelj i kolega - rekao je Nenad.

Nenad je otkrio i zašto je toliko dugo bio u ilegali.

- Nakon prekinutog ugovora sa "Grand produkcijom" krenuo sam intezivno da radim sa koleginicom Danijelom Vranić. U tom periodu usled velikog obima posla, nisam uspeo da se posvetim radu na novim pesmama - priča Nenad i dodaje:

 

 

- Nakon toga je usledio mirniji porodičan život kao i korona koja je sve usporila. Sada sam spreman da se posvetim novim pesmama, publici i da dam svoj maksimum.

Privatna arhiva/Nenad Jovanović
Nenad Jovanović

Podsetimo, Nenad i Milica Todorović su se upoznali u takmičenju, tačnije u drugoj sezoni, kada je ona osvojila prvo mesto, a Nenad treće.

U nastavku teksta poslušajte Nenadovu novu pesmu.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike