Čola je suprugu zaveo još dok je bila studentkinja, a nikad ne biste pogodili šta je ona po zanimanju

07.04.2023

00:31

0

Očarala ga je jednostavnošću i privrženošću

Čola je suprugu zaveo još dok je bila studentkinja, a nikad ne biste pogodili šta je ona po zanimanju
Zdravko Čolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Porodica Zdravka Čolića oduvek je, donekle, bila misterija za javnost. Iako se sada često piše i priča o njegovim ćerkama, supruga Aleksandra je poprilično nepoznata.

U vreme kada su se njih dvoje upoznali, Aleksandra je još uvek bila student. U međuvremenu je završila fakultet i stekla titulu profesora geografije.

Antonio Ahel/ATAImages
Zdravko Čolić

- Očarala me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo započeli i vezu – rekao je jednom prilikom legendarni Čola, koji nikada nije voleo da svoju porodicu izlaže očima javnosti.

Aleksandra, inače, nikada nije volela da se javno eksponira. Zdravko ju je u tome podržavao.

ATAImages/Milan Maričić
Zdravko Čolić

- Ja to stvarno ne branim, ali ne vidim nekog prekog razloga da bude drugačije. Naravno, kad su neke važne manifestacije u pitanju, ona rado dođe, ali pojavljivanja samo radi slikanja nikada joj nisu bila privlačna. Ne vidim to kao nešto neobično. Evo, recimo, Arsena i Gabi, koji su bili bračni partneri iz istog miljea, koji su zajedno i pevali, nikad nisi mogao videti da se pojavljuju zajedno radi slikanja. Stvarno nemam ništa protiv ako bi ona to volela, ali nikada joj to nije bilo važno - ispričao je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike