Vaskrs u domu Snežane Đurišić je uvek poseban: Ona je gazdarica u kuhinji, a ove godine će joj faliti samo ona

14.04.2023

23:40

0

Pevačica otkriva da se mnogo toga promenilo od njenog detinjstva do danas, ali jedno je isto - celog dana vlada samo ljubav

Vaskrs u domu Snežane Đurišić je uvek poseban: Ona je gazdarica u kuhinji, a ove godine će joj faliti samo ona
Snežana Đurišić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Snežana Đurišić, Vaskrs uvek proslavlja sa svojom porodicom, a ove godine joj teško pada što njena ćerka Maja, koja živi u Americi, neće biti sa njima za trpezom zbog obaveza. 

- Vaskrs uvek provodim kod kuće, s porodicom, s mojim najmilijima. Uživam kad se okupimo i to je ono što je najbitnije i suština najlepšeg hrišćanskog praznika. Ćerka s unucima dolazi na leto, a jaja farbam s decom mog sina. Nemam poseban ritual u ove dane, spremam uglavnom sama sve što je potrebno i na trpezi je uvek ono što moji najviše vole - rekla je pevačica.

Printscreen ,,Zvezde Granda"
Snežana Đurišić

U kuhinji je ona gazdarice i ne voli niko da joj se meša u pravljenje specijaliteta. 

- Ja sam od onih što vole da budu sami u kuhinji i ne volim da mi se neko okolo mota dok spremam. Znam šta moji vole i svake godine to tradicionalno spremam, u štosu sam, pa ima dovoljno vremena i za farbanje jaja s unucima i za sav nered, smeh i lepotu koji ispune dom kad smo na okupu.

Mnogo toga se kaže promenilo otkako je ona bila dete i danas gleda sve drugim očima.

Amir Hamzagic/ATAImages
Snežana Đurišić

- Svašta se promenilo otkad sam ja bila dete. Vremena su takva da se menjaju i mi tu ništa mnogo ne možemo, osim da sve posmatramo i, ko želi, da se prilagođava. Živi se neverovatno brzim ritmom, skoro nepodnošljivo brzo. Svaki dan donosimo mali milion odluka, uključujući i sopstvene prioritete u životu i šta su oni. Način na koji ljudi slave Vaskrs se sigurno promenio, ali suština osećaja ljubavi i vere je ono što je važno, na koji god način se ta misao označavala - rekla je Snežana za Republiku.

Snežana ne krije da će joj ćerka Maja faliti za vaskršnjom trpezom, ali ističe da redovno putuje kod naslednice Maje, koja dugo živi u Americi.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike