Marija i Marko Bulat zajedno slave praznik! Otkrili detalje pomirenja: Rekli smo jedno drugom ono što smo prećutkivali

14.04.2023

18:31

0

Marija i Marko su se dogovorili da popričaju, ali su morali da sačekaju da istekne zabrana prilaska, kako ona ne bi bila uhapšena

Marija i Marko Bulat zajedno slave praznik! Otkrili detalje pomirenja: Rekli smo jedno drugom ono što smo prećutkivali
Marko i Marija Bulat - Copyright ATAImages/ A.A.

Marko i Marija Bulat su, posle velikog skandala, zajedno proslavili Božić, a sada će u miru dočekati i Uskrs. 

Oni će biti sa svojom decom, a kako kažu, nezgodno je što su svi različitog uzrasta, pa je nemoguće da ne budu i oni sami, kao roditelji, pomalo umorni i nervozni.

- Marija je jednom divno rekla: “Jednom rastu zubi, drugoj rastu si*e.” Čoveče, ne znaš gde da biješ. Ovamo juriš skrivene poruke na Instagramu koje nestaju, a onamo “Tata, piški mi se” - priča Marko dok čitava porodica sprema jaja za praznik, Marija se nadovezuje:

ATAImages/Antonio Ahel
Marko i Marija Bulat

- Željni smo da upalimo televizor i zaspimo jedno pored drugog. Kada i dođe do tih svađa, to je od tog premora. Od tog nemanja vreme za sebe jer ipak deca moraju da budu na prvom mestu.

O deci, ističu, sami brinu i mogu da se oslone jedno na drugog. Oni su otkrili i kako je došlo do pomirenja posle svađe, kada je Marko prijavio Mariju za nasilje u porodici

- Samo smo se dogovorili da se vidimo da popričamo, ali smo morali da sačekamo da ne budem uhapšena jer nisam smela da mu priđem - priča Marija, a Marko dodaje:

- Važno je da život ide dalje. Pun je iskušenja život, zajedno je lakše. Samoća je prokleta. Deca su mala, trebaju im i otac i majka, a trebamo i mi jedno drugom. Čovek sam koga zanima suština. Imaš problem, rešavaš problem. U mom životu nijedan problem nije rešio niko drugi sem mene.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Marko i Marija Bulat

Kako ističe pevačeva supruga, svađa im je poslužila da jedno drugom kažu neke stvari koje nisu do tada.

- Rekli smo jedno drugom stvari koje smo prećutkivali, pogotovo ja. Držiš u sebi jer nemaš vremena i sve kao neću sad i to se tako gura pod tepih i dođe do kulminacije. On je napravio grešku što je to javno izašlo. Sada je mnogo lakše - ističe ona.

Za praznike Bulat ne peva već Vaskrs provede sa porodicom kod kuće.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marko i Marija Bulat

- Ne pevam ja za praznike nikada. Provodimo porodično, to se usađuje u tu decu da sutra kada budu imali porodicu znaju da postoje ti neki blagdani kada se nešto ne valja raditi - priča Marko dok se Marija prisetila obeležavanje ovog praznika u detinjstvu:

- Meni je sve mama radila, nisam se ja mnogo uključivala. Poštedela me dok se nisam udala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marko i Marija Bulat

Marija Bulat se već neko vreme bori sa teškom dijagnozom hronične anemije i povremeno u bolnici prima terapiju. Na pitanje kako je sada, odgovara:

- Rešila sam da govorim da sam dobro i kada nisam dobro. Moram da budem dobro - zaključila je Marija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike