I pored raskošnog glasa, krenula je drugim putem: Snežana Đurišić otkriva zašto njena ćerka nije postala pevačica

12.09.2021

15:12 >> 15:25

0

Autor: Marija Mitić

Talenat je nasledila od majke

I pored raskošnog glasa, krenula je drugim putem: Snežana Đurišić otkriva zašto njena ćerka nije postala pevačica
Copyright Snežana Đurišić, Foto: A.A./ ATAImages

Da iver ne pada daleko od klade, dokaz je i ćerka Snežane Đurišić koja je raskošni vokal nasledila od majke.

Uprkos daru i talentu, Snežanina kćerka Maja krenula je drugim putem, pa tako u Americi gde živi ima svoj biznis u sferi kozmetologije.

– Pretalentovana je, lepa, pametna i obrazovana ali ona više voli da bude sa porodicom. Zna da ovaj posao traži puno odricanja jer je i sama odrasla u porodici gde su roditelji muzičari,tako da verujem da je to razlog što se nije dala u ove vode – ispričala je Snežana za “Grand News”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

Maja neretko na društvenim mrežama objavi snimke na kojima peva, i to izuzetno teške pesme.

– To je uvek izazov, svaka poteškoća je za prave borce. Ona, tako talentovana voli dobre i prave pesme i nije opredeljena kada je u pitanju žanr – kaže Snežana.

Snežana Đurišić ATAImages/Antonio Ahel

Pored ćerke Maje pevačica ima i sina, Marka Gvozdenovića, a novinske stupce proteklih dana punile su vesti upravo o njemu, te se pisalo da je on opljačkao dva restorana i tetku iz Amerike.

Inače, ovo nije prvi put da se ime Marka Gvozdenovića u medijima provlači u negativnom kontekstu. Naime, sin pevačice je imao burnu prošlost – 2001. godine, vozeći u alkoholisanom stanju, Marko je usmrtio svoju tadašnju devojku Jelenu, inače ćerku poznatog harmonikaša Miodraga Paunovića. Zbog ovog dela, Gvozdenović je bio osuđen na četiri i po godine zatvora.

Marko Gvozdenović, Printscreen Facebook/ Marko Gvozdenović

Nakon što je odležao kaznu za pomenuto krivično delo, Marko je 2016. godine izazvao udes na Banjici, u kojem je lakše povređena jedna osoba. Pričalo se i da je 2015. godine priveden jer je pretukao suprugu i naneo joj ozbiljne telesne povrede.

Marko je 2019. godine ponovo završio u zatvoru. On je tada tri meseca proveo iza rešetaka zbog sumnje da je opljačkao porodičnu kuću u Jajincima, ali i navodno pretio majci.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike